Dhool Lyrics: मासूम शर्मा | शिव चौधरी

Dhool Lyrics: मासूम शर्मा | शिव चौधरी

Dhool Lyrics: “धूल” (Dhool) एक हाई-एनर्जी हरियाणवी गीत है जिसे मसूम शर्मा और शिवा चौधरी ने गाया है। इसमें के वाई (Kay D) और राखी लोहचाब की आवाज़ें भी शामिल हैं। गीत के बोल और कंपोज़िशन पंकज काटिया ने तैयार किए हैं, जबकि इसका संगीत पिन्ना म्यूज़िक ने प्रोड्यूस किया है। म्यूजिक वीडियो का निर्देशन चंद शिवराज ने किया है। इस जोशीले और उत्साही गाने ने युवाओं के बीच अपनी खास जगह बना ली है।

धूल गीत

तेरा माथा फूटरा तांके आरे दांत
खून में लाल तेरे
क्या 20 मुकादम 40 बेरी लंबित हैं
से फ़िलहाल मेरे

कै अफसर छोरे तले मने बस
तन्ने पान के चक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
रे तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

तन्ने म्हारे गोट के बंदे पीते
घेर घसीटे गला में
जीत ते लिखदे होदे सूद देउ
कह दिए कुनबे आल्या ने

कुंडली काढ़ी पंडित जी ने
सीधा ये तेरा नाम लिया
उने बालक बच्चे प्यारे से
जाबे समझदारी ते काम लिया

तू वचन भरेगी मेरी गेल
खोदूंगा जो आज्ञा टक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
रे तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

हो मेरी मेहंदी सुखली हाथ की
तन्ने फुर्सत न गिरकाने ते
रे पंकज कटिया मिलया करेगा
सांझ सवेरे थाने में

तेरी उमर ते दुगने मर्डर केस
तेरे गत पे घा से गोली के
मने कै गामा की चौधर खोसी
थारा कुनबा बोली के

तू प्यार और बैर ने समझे एक सा
फराक से जहर और शक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

ब्याह के जोड़े पर धूल जमी
तेरे धूल थान के चक्कर में
रे तेरे बाप के भेजे गुंडे फायर
मेरे फूल थान के चक्कर में

Dhool Lyrics

Tera Maatha Footra Taanke Aare Daant
Khoon Mein Laal Tere
Are 20 Mukadme 40 Bery Pending
Se Filhaal Mere

Kai Afsar Chhore Taale Mane Bas
Tanne Paan Ke Chakkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Re Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Tanne Mhare Got Ke Bande Peete
Gher Ghaseete Gaala Mein
Jeet Te Likhde Hode Sood Deyu
Keh Diye Kunbe Aalya Ne

Kundli Kaadhi Pandit Ji Ne
Seedha Ye Tera Naam Liya
Une Baalak Bachche Pyaare Se
Jabe Samajhdari Te Kaam Liya

Tu Vachan Bharegi Meri Gail
Khodunga Jo Aagya Takkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Re Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Ho Meri Mehndi Sukhli Haatha Ki
Tanne Fursat Na Girkaane Te
Re Pankaj Katia Milya Karega
Saanjh Savere Thaane Mein

Teri Umar Te Dugne Murder Case
Tere Gaat Pe Gha Se Goli Ke
Mane Kai Gama Ki Choudhar Khosi
Thara Kunba Boli Ke

Tu Pyaar Aur Bair Ne Samjhe Ek Sa
Farak Se Zehar Aur Shakkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Byaah Ke Jode Pe Dhool Jami
Tere Dhool Thaan Ke Chakkar Mein
Re Tere Baap Ke Bheje Gunde Fire
Mere Phool Thaan Ke Chakkar Mein

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *