Dhani Ho Sab Dhan Lyrics: पवन सिंह | अशिवानी सिंह

Dhani Ho Sab Dhan Lyrics: पवन सिंह | अशिवानी सिंह

Dhani Ho Sab Dhan Lyrics: ‘धनी हो सब धन’ एल्बम का यह गाना 2023 में रिलीज़ हुआ, जिसे पवन सिंह और अशिवानी सिंह ने गाया है। इस गाने में भोजपुरी मस्ती और चुलबुले अंदाज के साथ देसी रंग दिखता है। पवन सिंह की दमदार आवाज़ और अशिवानी सिंह की मधुरता इसे और खास बनाती है। यह गाना युवाओं में काफी लोकप्रिय हो रहा है।

अमीर बनो सब धन लिरिक्स

लेके तरिया खोजेला तरकारिया
ता दा
आग लग जला दिल के भीतारिया
पानी डाली

काम कैला से हो गैनी करिया आन
हम ता नैहरे में रही आए सवारिया अच्छा
रुसा ना करेजा करेजा हुमार फटे
छ्होटी छ्होटी बात पर तू लगा तरु दांते

धनी हो सब धन तोहरे नू बाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते

भगबा की ना लोग (भगबा की ना लोग)
तोहरे नू बाते (तोहरे नू बाते)
दाँत पीसी के खिसी में सनेलू आता
तू प्यार के आचार जस काई डेलू खट्टा

हन ता सुना का हा बोल
अब तहरा से हम बतियैब हो राजा बेलने से
बड़ी परेशन हम भानी हो दुख झेलने से
लागे लू पियाज ढके दांते से काटे

तहरो के काताब च्छुरी धारा है छुरी के हाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते
भाभी हो सब धन तोहरे नू बाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते

भाभी हो सब धन तोहरे नू बाते
आह ए का हो चुपचाप खा

तू ता डाली में डाली के दे तरु चीनी
ना गुस्सा में घुसा ताना मलिकीनी
अच्छा

हन ता अपने से बना के खा
एकरा से निक आशु रहती हो
बिना गवाने के
कवाना करम हम कानी हो

भानी पवने के
हा ता हुमरो सुना
ता बोलिए दा
भैल बा वियः

ना ले ऐनी बोला के
हामहू ता गैल रही बरीयते
जा

ताबो आए धन धन तोहरे नू बाते
भाभी हो सब धन तोहरे नू बाते
धनी हो सब धन तोहरे नू बाते
भाभी हो सब धन तोहरे नू बाते

तोहरे नू बाते
तोहरे नू बाते

Dhani Ho Sab Dhan Lyrics

Leke tariya khojela tarkariya
ta da
Aag lag jala dil ke bheetariya
paani daali

Kaam kaila se ho gaini kariya aan
Hum ta nahe re mein rahi aaye sawariya achha
Rusa na kareja kareja humaar phate
Chhoti chhoti baat par tu laga taru daante

Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate

Bhagba ki na log (bhagba ki na log)
Tohre nu baate (tohre nu baate)
Daant peesi ke khisi mein sanelu aata
Tu pyaar ke achar jas kai delu khatta

Han ta suna ka ha bol
Ab tahra se hum batiyaib ho raja belne se
Badi pareshan hum bhaani ho dukh jhelne se
Lage lu pyaaj dhake daante se kaate

Tahro ke katab chhuri dhaara hai chhuri ke haate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Bhabhi ho sab dhan tohre nu baate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Bhabhi ho sab dhan tohre nu baate

Aah e ka ho chupchaap kha

Tu ta daali mein daali ke de taru cheeni
Na gussa mein ghusa tana malikini
Achha

Han ta apne se bana ke kha
Ekra se nik aasu rahti ho
Bina gawaane ke
Kawana karam hum kaani ho

Bhaani pavne ke
Ha ta humro suna
Ta boliye da
Bhail ba viyah

Na le aeni bola ke
Hamahu ta gail rahi bariyate
Ja

Tabo aaye dhan dhan tohre nu baate
Bhabhi ho sab dhan tohre nu baate
Dhani ho sab dhan tohre nu baate
Bhabhi ho sab dhan tohre nu baate

Tohre nu baate
Tohre nu baate

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *