Dermi Cool Raja Ji Lyrics – इंदु सोनाली | साजन चले ससुराल 2

Dermi Cool Raja Ji Lyrics – इंदु सोनाली | साजन चले ससुराल 2

Dermi Cool Raja Ji Lyrics – हाल ही में रिलीज़ हुआ भोजपुरी गाना डर्मि कूल राजा जी इंदु सोनाली द्वारा गाया गया है और इसमें खेसारी लाल यादव, स्मृति सिन्हा, अक्षरा सिंह, अनुप अरोड़ा, किरण यादव और माया यादव नज़र आ रहे हैं। इस गाने का संगीत अविनाश झा ने दिया है जबकि इसके बोल श्याम देहाती ने लिखे हैं जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से दर्शाते हैं। “डर्मि कूल राजा जी” के लिरिक्स की पूरी गहराई को जानने के लिए वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर सुनते रहें।

Dermi Cool Raja Ji Lyrics –  इंदु सोनाली | साजन चले ससुराल 2

डर्मी कूल राजा जी लिरिक्स

डर्मि कूल
डर्मि कूल

गर्मी से बेहाल बानी
भुकत-भुकत चुल
कइला भूल राजा जी

गर्मी से बेहाल बानी
भुकत-भुकत चुल
कइला भूल राजा जी

जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी
जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी

एसी में बैठ के तु ता चपट होइबा छैना
हम इहाँ हांका तानी हांफर-हांफर बेना
हाँ, एसी में बैठ के तु ता चपट होइबा छैना
हम इहाँ हांका तानी हांफर-हांफर बेना

देह समराइल जाता झरत-झरत धूल
बेफजूल राजा जी, बेफजूल राजा जी

जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी
जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी

बड़ा दुख होता राजा जून के महीना में
भीजता जवानीया पसीना में
भीजता जवानीया पसीना में

डर्मि कूल
डर्मि कूल

भेजा चाहे ले के आवा वक्त का हिसाब हो
बिगड़ी सुरतिया राजा करब नहीं माफ हो
हाँ, भेजा चाहे ले के आवा वक्त का हिसाब हो
बिगड़ी सुरतिया राजा करब नहीं माफ हो

धम से धमाके मुरझिल
बिलकुल देह के फूल राजा जी
देह के फूल राजा जी

जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी
जल्दी भेज दा कुरियर से
डर्मि कूल राजा जी
डर्मि कूल राजा जी

Dermi Cool Raja Ji Lyrics

Dermi cool
Dermi cool

Garmi se behal bani
Bhukat-bhukat chul
Kaila bhool raja jee

Garmi se behaal bani
Bhukat-bhukat chul
Kaila bhool raja jee

Jaldi bhej da courier se
Dermi cool raja ji
Dermi cool raja ji
Jaldee bhej da courier se
Dermi cool raaja jee
Dermi cool raja jee

AC mein baith ke tuta chapat hoiba chhena
Hum ihaan haanka tani hanfar-hanfar bena
Haan , AC mein baith ke too ta chapat hoi ba chhena
Hum ihaan haanka tani hanfar-hanfar bena

Deh samarail jata jharat-jharat dhul
Befjul raaja jee, befjul raaja jee

Jaldee bhej da courier se
Dermi cool raja jee,
Dermi cool raja jee
Jaldi bhej da courier se
Dermi cool raja jee, darmi cool raja jee

Badaa dukh hota raaja June ke mahina mein
Bheejta jawania pasina main
Bheejata javaania pasina main

Dermi cool
Dermi cool

Bheja chaahe le ke aawa vakt ka hisaab ho
Bigadi suratiyaa raja karab nahin maaf ho
Haan , bheja chahe le ke aawa vakt ka hisaab ho
Bigadi suratiya raja karab naahin maaf ho

Dham se dhama ke murajhil
Bilkul deh ke phool raaja ji
Deh ke phool raja ji

Jaldee bhej da courier se
Dermi cool raja ji
Darmi cool raja ji
Jaldee bhej da courier se
Dermi cool raja ji
Dermi cool raja ji.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *