Demand Bholi Ki Lyrics – विशु पुथी | आशू ट्विंकल

Demand Bholi Ki Lyrics – विशु पुथी | आशू ट्विंकल

“Daand Bholi Ki” गाने के बोल विषु पूठी और आशु ट्विंकल द्वारा गाए गए सुपरहिट हरियाणवी गीत हैं। इस गाने में विषु पूठी और मोनिका मिश्रा नजर आ रहे हैं। इसका संगीत आरके क्रू ने दिया है। वहीं इसके बोल विषु पूठी ने खुद लिखे हैं। कलाकार की आवाज इस गाने की भावनाओं को खूबसूरती से दर्शाती है। इस गाने के बोलों की गहराई को महसूस करने के लिए बने रहें Sikander Records यूट्यूब चैनल पर, जहां यह गीत “डिमांड भोली की” एक्सक्लूसिव रूप से उपलब्ध है।

डिमांड भोली की लिरिक्स

धरती पे टेक ले जोड़ी थोड़ी सी तो शर्मले हो
मेरी ननद ने 2-4 दिन घर बुला ले हो
सुसरा तेरा नाता माँ भी छोमा में भर रही से
मांग या मेरी इक लोटी मनवा के मानुगी

इब्ब के साल बेसक हो मायके ने जान दिये
हरिद्वार तो पक्का बलम जाके मानुगी
इब्ब के साल बेसक हो मायके ने जान दिये
हरिद्वार तो पक्का बलम जाके मानुगी

रे डब जावेगी पतंग बावली गंगा गहरी से
गथोड़े में इब्बे लगनी ढोक या रह रही से
कोई भीड म लेजा तोड़के रे जो झुमके पेहरी से
किसे ते के डरना जब रखवाला बम्बलहरी से
कै दिन नहाली थारे गाम के खारे पानी एम
गंगा माँ के ठंडे जल में नहा के मानुगी

इब्ब के साल बेसक हो मायका ने जान दिये
हरिद्वार से पक्का बलम जाके मानुगी X2

छड़ी तेरे पे जावा कोन्या नीलकंठ की चढ़ाई
पड़ोसन भी तो अपनी ओड़ा दो जाके आई
पतंग जोड़ी रपट के पड़ जेगी है दोनों लोवा खाई
तू बतादे गेल्या जावेगा ना लेके जाउ मेरा भाई
एफ – तू तो पुथी देखलिया पुथी बीएसएस बात बात का सा
मेरे कंगन तो मैं आपे लाके मानुगी

इब्ब के साल बेसक हो मायका ने जान दिये
हरिद्वार से पक्का बलमजाके मानुगी
इब्ब के साल बेसक हो मायका ने जान दिये
हरिद्वार से पक्का बलमजाके मानुगी.

Demand Bholi Ki Lyrics

Dharti pe tek le pair Thodi si to sharmale ho
Meri nanad ne 2-4 din ghara Bula le ho
Susra tera nata Maa bhi chhoma me bhar rhi se
Maang ya meri ikk loti manwa ke manugi

Ibb ke saal besak ho mayke ne jaan diye
Haridwar to pkka balam Jaake manugi
Ibb ke saal besak ho mayke ne jaan diye
Haridwar to pkka balam Jaake manugi

Re dub jawegi Kite bawli ganga gehri se
Gathode me ibbe lagni dhok ya reh rhi se
Koi bheed m leja todke re jo jhumke pehri se
Kise te k darna jab rakhwala bamblehri se
Kai din nahali thaare gaam ke khaare paani m
Ganga maa ke thande jal mein nha ke manugi

Ibb ke saal besak ho mayka ne jaan diye
Haridwar to pkka balam Jaake manugi X2

Chhadi tere pe jawa konya Neelkanth ki chadai
Padosan bhi to apni oda Do be jaake aai
Kite pair rapat ke pad jegi Hai dono lowa khai
Tu btade gelya jawega na leke jau mera bhai
F – Tu to puthi dekhliya puthi bss baat baat ka sa
Mere kangan to mein aape laake manugi

Ibb ke saal besak ho mayka ne jaan diye
Haridwar to pkka balamJaake manugi
Ibb ke saal besak ho mayka ne jaan diye
Haridwar to pkka balamJaake manugi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *