Danda Deniya Lyrics: मासूम शर्मा

Danda Deniya Lyrics: मासूम शर्मा

Danda Deniya Lyrics: “डंडा देनिया” एक हरियाणवी गीत है जिसे मसूम शर्मा ने अपनी दमदार आवाज़ में गाया है। इस गीत के बोल मुकेश जाजी ने लिखे हैं, जबकि संगीत स्वयं मसूम शर्मा ने तैयार किया है। गीत का संपादन प्रिंस ने किया है और संगीत निर्माण का कार्य पिन्ना म्यूज़िक ने संभाला है। यह गीत हरियाणवी अंदाज़ और लोकधुनों की झलक से भरपूर है।

Danda Deniya Lyrics

शुरूआत है यो मेरा अंत नहीं
शांत हु बेटे संत नहीं
क्यु खाली थूक बिलो रया श
बाता मह कोई टैंट नहीं में

कित्ते ओर दिखा फू फा अपनी
मेरहे छू छोटू मत ना थाई

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये

रह मेरी बाजी मेरे पासे
सारे ढल के मेतु रासे
मेरी डुगडुगी बज रही है
ये एंडी एंडी करे तमाशे

पद दू माथे काचरी ज्यू
ना मेरे निशाने पे आये

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइए
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये रे

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये

तू चल ले भड़वे सोढ़ी मेह
ना फ़ायदा श बकचोदी मेह
मेरे नाम पे चाबी पारचे थे
तू खेल्या करता गुडी मेह

हर काम मह तेरे बापू शा
आ पया मेह म्हारे पड़ जाइये

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गने गनिया मत लाये रे

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये

माई चड़ा के लिंडे राखु सु
असले या बिन्दे राखु सु
मेरे केहन पेह जोसे कांड करे
माई नीरे परिंदे राखु सू

मुकेश जाजी गेल्या मिन्ना
हत्थे ना म्हारे चढ़ जाइये

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गने गनिया मत लाये रे

आपा श केह के पढ़निया
म्हारे फतफ़ेदा मेह ना आइये
मन्ने डंडा देना भी आवे
नीरा गणे गनिया मत लाइये

Danda Deniya Lyrics

Shuruwaat Hai Yo Mera Ant Nhi
Shaant Hu Bete Sant Nhi
Kyu Khali Thook Bilo Rya Sh
In Baata Meh Koi Tant Nhi

Kitte Oar Dikha Fu Faa Apni
Merhe Choo Chotu Mat Na Thaiye

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye

Reh Meri Baazi Mere Paase
Saare Dhal Ke Metu Raase
Meri Dugdugi Baaje Hai
Ye Andy Andy Kare Tamashe

Paad Du Maathe Kachri Jyu
Na Mere Nishane Pe Aaiye

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye Rey

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye

Tu Chaal Le Bhadve Sodhi Meh
Na Fayda Sh Bakchodi Meh
Mere Naam Pe Chabi Parche The
Tu Khelya Karta Goodi Meh

Har Kaam Meh Tere Baapu Sha
Aa Paya Meh Mhare Pad Jaiye

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye Re

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye

Mai Chda Ke Linde Raakhu Su
Asle Or Binde Raakhu Su
Mere Kehan Peh Jose Kand Kare
Mai Nire Parindey Raakhu Su

Mukesh Jaji Gelya Minna
Hatthe Na Mhare Chad Jaiye

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye Re

Aapa Sh Keh Ke Padhaniya
Mhare Fatfeda Meh Na Aaiye
Manne Danda Dena Bhi Aave
Nira Gane Ganiya Mat Laiye

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *