Dadhiya Badhiya Lagela Lyrics- “Dadhiya Badhiya Lagela” एक लोकप्रिय भोजपुरी गाना है जिसे आम जनता में काफी पसंद किया गया है। इस गाने को अपनी अद्वितीय धुन और भावपूर्ण बोल के लिए जाना जाता है।
दधिया बढिया लागेला गीत
राउर त झुलुफिया बलम जान लेवा बाटे जी
अरे बोलिया त मिठाई पचमेवा बाटे जी
रउरा में झकास कपडा करिया लागेला
सवरिया धडिया जन बनाई बड़ी बढ़िया लागेला-2
जब रउरा करी सईया फैसन …….
हम त मरत बानी सारा लैकिन मरन स
देखिये के भर जाला पेट राजा जी
फान के जे चडी ले बुलेट राजा जी
बचब नजर से ढेर बहरी लगेगा
सवरिया धडिया जन बनाई बड़ी बढ़िया लागेला-2
कम नाही होखे देहब, कबो राउर तेवर
चाहे हमके बेचे पड़ी, देहि प के जेवर
फ़ैल भईले अखिलेश राजा जी, कोशिश कईले मुकेश राजा
लागी रउवा वसही जस खेसरिया लागेला
सवरिया धडिया जन बनाई बड़ी बढ़िया लागेला-2
Dadhiya Badhiya Lagela Lyrics
Raur T Jhulufia Balam Jan Lewa Bate Ji
Are Boliya T Mithai Pachmewa Bate Ji
Raura Me Jhakas Kapda Kariya Lagela
Sawariya Dhadiya Jan Banae Badi Badhiya Lagela -2
Jab Raura Kari Saeya Faishion……….
Ham T Marat Bani Sara Laeki Maran S
Dekhiye Ke Bhar Jala Pet Raja Ji
Faan Ke Je Chadi Le Bulet Raja Ji
Bachab Najar Se Dher Bahari Lagela
Sawariya Dhadiya Jan Banae Badi Badhiya Lagela-2
Kam Nahi Hokhe Dehab, Kabo Raur Tewar
Chahe Hamke Beche Padi, Dehi P Ke Jewar
Fail Bhaele Akhilesh Raja Ji, Koshish Kaele Mukesh Raja
Lagi Rauwa Wasahi Jas Kheshariya Lagela
Sawariya Dhadiya Jan Banae Badi Badhiya Lagela-2