Chhori Gaam Ki Lyrics: मासूम शर्मा

Chhori Gaam Ki Lyrics: मासूम शर्मा

Chhori Gaam Ki Lyrics: “छोरी गाँव की” एक नया हरियाणवी गाना है, जिसे मासूम शर्मा ने गाया और कंपोज़ किया है। गाने में डीके सहारन का दमदार रैप है, जिसके बोल उन्होंने खुद लिखे हैं। मुख्य गीत केपी कुंडू और दीप लाठ ने लिखे हैं, जबकि संगीत थिंकर ने दिया है। म्यूज़िक वीडियो का निर्देशन वक्ष ने किया है।

Chhori Gaam Ki Lyrics

रेशम का लहंगा रखके पहेर के
सुत्री कसीuti कटी जहर से
रेशम का लहंगा रखके पहेर के
सुत्री कसीuti कटी जहर से

चमके था सुरमा काला
बंगी रे जान का गला
रात्रि से माला मेरे नाम की

गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की

कोका है छोरी कोका नाक में
बैठे है लोंडे पूरी ताक में
हाय मारेगी छोरी थारे भाई ने हाय
उस जैसी पावे कौन्या लक्ख में

मून भी लगे फिका
बेगम ने मिलगा इक्का
चीज बनाई रब ने काम की

गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की

दिल हुआ घायल तेरी नजर ते
हटे नजर ना तेरी कमर ते
तेरी कमर ने देखु सबर ते
छोरा आया दूर नगर ते

खोल तेरे दिल का दरवाजा
आग लगाके दूर तू ना जा
बेबी थोड़ा पास तू आ जा
तु मेरी रानी मैं तेरा राजा

सोने का एक हार दीwau
लंबी तने 2 कार दीwau
3 दीwau मडे तन्ने रे
रे किले पूरे 4 दीwau

कोठी बना दू नेहर के ऊपर
छत पे टेकू मिनी कूपर
5 मारे फायर बावली
हुकुम चलाये शहर के ऊपर

लगे से लगे से तू फूलझड़ी
आजा ने ढोरे कहते दूर खड़ी
करदे इलाज आके दिल का मेरे
होके नाराज कहते दूर खड़ी

डोरा से काला गल में
छोरी ना आवे बाल में
डिटो हैं कॉपी कटी चांद की

गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की
गोली आंख्या ते मारे छोरी गाम की

Chhori Gaam Ki Lyrics

Resham Ka Lehnga Rakhke Paher Ke
Suthri Kasuti Kati Zeher Se
Resham Ka Lehnga Rakhke Paher Ke
Suthri Kasuti Kati Zeher Se

Chamke Tha Surma Kala
Bangi Re Jaan Ka Gala
Rattri Se Mala Mere Name Ki

Goli Ankhya Te Mare Chhori Gaam K
Goli Ankhya Te Mare Chhori Gam K
Goli Ankhya Te Mare Chhori Gaam Ki
Goli Ankhya Te Mare Chhori Gaam Ki

Koka Hai Chhori Koka Naak Me
Baithe Hai Londe Puri Taak Mein
Haye Maregi Chhori Thare Bhai Ne Haye
Us Jaisi Paave Konya Lakkh Mei

Moon Bhi Lagge Fikka
Begam Ney Milga Ikka
Cheez Banayi Rabb Ne Kaam Ki

Goli Ankhya Te Mare Chhori Gam Ki
Goli Ankhya Te Mare Chori Gam Ki
Goli Ankhya Te Mare Chori Gam Ki

Dil Hoya Ghayal Teri Nazar Te
Hate Nazar Na Teri Kamar Te
Teri Kamar Ne Dekhu Sabar Te
Chhora Aaya Duur Nagar Te

Khol Tere Dil Ka Darwaza
Aag Lagake Durr Tu Na Ja
Baby Thoda Pas Tu Aja
Tu Meri Rani Main Tera Raja

Sonne Ka Ek Haar Diwau
Lambi Tane 2 Car Diwau
3 Diwau Made Tanne Re
Re Kille Pure 4 Diwau

Kothi Bana Du Nehar Ke Upar
Chhat Pe Teku Mini Cooper
5 Mariye Fire Bawli
Hukum Chalaye Sheher Ke Upar

Lagge Se Lagge Se Tu Phooljhadi
Aaja Ne Dhore Kyahte Duur Khadi
Karde Ilaj Aake Dil Ka Mere
Hoke Naraz Kyahte Duur Khadi

Dora Se Kala Gal Mein
Chhori Na Aave Bal Mein
Ditto Hain Copy Kati Chand Ki

Goli Ankhya Te Mare Chori Gam Ki
Goli Ankhya Te Maare Chhori Gaam Ki

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *