Chhama Chhama Lyrics – शिल्पी राज

Chhama Chhama Lyrics - शिल्पी राज

Chhama Chhama Lyrics – छम्मा छम्मा” एक लोकप्रिय हिंदी गाना है जिसे शिल्पी राज ने गाया है। इस गाने की धुन और बोल दोनों ही बहुत ही आकर्षक हैं। गाने की खासियत इसके अद्भुत संगीत और प्रभावशाली बोल हैं, जो इसे सुनने में बेहद मजेदार बनाते हैं। शिल्पी राज की आवाज़ में गाया गया यह गाना खास तौर पर शादी, पार्टी, और अन्य उत्सवों में लोगों को नाचने पर मजबूर कर देता है।

Chhama Chhama Lyrics - शिल्पी राज

छमा छमा गीत

बानी ख्याब के रानी हमार लाख कहानी
देखी हमारा बढ़े सबका परसानी
बानी ख्याब के रानी हमार लाख कहानी
देखी हमारा बढ़े सबका परसानी
चाहे बनावल सभे दिल जनिया
चाहे बनावल सभे दिल जनिया
छमा छमा ओ छमा छमा
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया

हमारा नाखारा प होत बहुते खर्चा बा
अब त सारा सहर मे हमरे चर्चा बा
हम हुस्न के मलिका हाई हमार ना कौनो जोर बा
गाँव गाँव और गली गली मे हमरे नाम के सोर बा
पागल बनवाने चेहरा के पनिया
पागल बनवाने चेहरा के पनिया
छमा छमा ओ छमा छमा
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया

केहु पारो कहेला केहु कहे छबिलि
केहु कह के बुलावे ला हमके रसिलि
पुलिस दरोगा सभे लोग ठुमका के हमरा फैन बा
सज सवरके घर से निकलल हमरा खातिर बैन बा
कहिया बनब केकर दुलहिनिय
कहिया बनब केकर दुलहिनिय
छमा छमा ओ छमा छमा
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया
छमा छमा बाजे रे मोरी पैंजनिया

Chhama Chhama Lyrics

Bani Khayab Ke Rani Hamar Lakh Kahani
Dekhi Hamara Badhe Sabka Parasani
Bani Khayab Ke Rani Hamar Lakh Kahani
Dekhi Hamara Badhe Sabka Parasani
Chahe Banawal Sabhe Dil Janiya
Chhama Chhama O Chhama Chhama
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya

Hamara Nakhara Pa Hot Bahute Kharcha Ba
Ab Ta Sara Sahar Me Hamare Charcha Ba
Ham Husn Ke Malika Hae Hamar Na Kauno Jor Ba
Ganw Ganw Aur Gali Gali Me Hamare Name Ke Sor Ba
Pagal Banawe Chehara Ke Paniya
Pagal Banawe Chehara Ke Paniya
Chhama Chhama O Chhama Chhama
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya

Kehu Paro Kahela Kehu Kahe Chhabili
Kehu Kah Ke Bulawe La Hamke Rasili
Police Daroga Sabhe Log Thumka Ke Hamara Fan Ba
Saj Sawarke Ghar Se Nikalal Hamara Khatir Ban Ba
Kahiya Banab Kekar Dulhiniya
Kahiya Banab Kekar Dulhiniya
Chhama Chhama O Chhama Chhama
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya
Chhama Chhama Baje Re Mori Paijaniya

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *