Chatak Matak Lyrics: रेणुका पंवार | सपना चौधरी

Chatak Matak Lyrics: रेणुका पंवार | सपना चौधरी

Chatak Matak Lyrics: “चटक मटक” एक धमाकेदार हरियाणवी गाना है, जिसे रेणुका पंवार ने गाया है। इस गाने में हरियाणा की मशहूर डांसर सपना चौधरी ने अपने जबरदस्त डांस मूव्स से चार चांद लगा दिए हैं। गाने के बोल मस्ती और ऊर्जा से भरपूर हैं, जो हरियाणवी संस्कृति की झलक दिखाते हैं। रेणुका पंवार की आवाज़ में यह गाना और भी ज्यादा प्रभावशाली बन गया है। “चटक मटक” का संगीत और सपना चौधरी का डांस वीडियो सोशल मीडिया पर खूब वायरल हो रहा है, जिससे इसे फैंस का भरपूर प्यार मिल रहा है।

चटक मटक लिरिक्स

घाली आंख्या में स्याही
रै बिंदी माथे पै लाई
बहु सब करदी गाम की फ़ैल
मैं बन ठण कै जब आई

ओ घाली आंख्या में स्याही
रै बिंदी माथे पै लाई
बहु सब करदी गाम की फ़ैल
मैं बन ठण कै जब आई

ओ सारे देवर जेठा कै मैं गयी, खटक-खटक
हो गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक-मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक-मटक

हो चूड़ा, हाथा में खणकै
तागड़ी, छण-छण-छण छणकै
घुमान्दी चोटी मैं लिकड़ी
गाल में, मोरणी बणकै
घुमान्दी चोटी मैं लिकड़ी
गाल में, मोरणी बणकै
मोरणी बणकै
बिट्टू सोरखी इशारे में, गया रै झटक

हो गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक-मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक-मटक

टोकणी ढूँगे धर राखी
मटकणी चाल करै चाला
मेरे गौरे-गौरे रंग पै
सूट यो जँच रया पटियाला
मेरे गौरे गौरे रंग पै
सूट यो जँच रया पटियाला
जँच रया पटियाला

जो मन्नै देखै, साँस जावै उसकी अटक
हो गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक-मटक
गज का घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक मटक
घूंघट काढ़ चाली, मैं तो मटक मटक

Chatak Matak Lyrics: रेणुका पंवार | सपना चौधरी

Chatak Matak Lyrics

Ho ghali aankhya mein syahi,
Re bindi mathe pe layi,
Bahu sab kardi gaam ki fail,
Main banthan ke jab aayi.

Ho ghali aankhya mein syahi,
Re bindi mathe pe layi,
Bahu sab kardi gaam ki fail,
Main banthan ke jab aayi.
Oh saare devar jetha ke,
Main gayi khatak khatak.

Ho gaj ka ghunghat kadh chali,
Main tho matak matak,
Gaj ka ghunghat kadh chali,
Main toh matak matak.

Haan chuda hatha me khanaka,
Tagdi chan chan chan chanaka,
Gumandi choti ne likadi,
Gaal mein morni banke,
Gumandi choti ne likadi,
Gaal mein morni banke.

Bittu sorkhi ishaare mein,
Gaya re jhatak,
Ho gaj ka ghunghat kadh chali,
Main toh matak matak,
Gaj ka ghunghat kadh chali,
Main toh matak matak.

Tokni dunge dar rakhi,
Matkani chal kare chala,
Mere gore gore rang pe,
Suit yo jach ra patiala,
Mere gore gore rang pe,
Suit yo jach ra patiala.

Jo manney dhekhe saans,
Jaave usse ki atak,
Ho gaj ka ghunghat kadh chali,
Main toh matak matak,
Gaj ka ghunghat kadh chali,
Main toh matak matak.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *