Chambal Ke Daku Lyrics: मासूम शर्मा

Chambal Ke Daku Lyrics: मासूम शर्मा

Chambal Ke Daku Lyrics: “चंबल के डाकू” एक हरियाणवी गीत है जिसे मसूम शर्मा और स्वरा वर्मा ने गाया है। इसके बोल राहुल मुआना और विशाल मुआना ने लिखे हैं, जबकि संगीत पिन्ना म्यूज़िक ने दिया है। इस गाने में राहुल मुआना और रूबा खान नज़र आए हैं, और इसका निर्देशन ए-मैन प्रोडक्शन ने किया है।

Chambal Ke Daku Lyrics

ओह बड़े बड़े बदमाश तेरे ऊपर जाड़ बाले से रे
ये के मेरा घंटा पड़ेगा मरते खुद काल तले से रे
एक शेर ने दबं तैय ये गीदड़ चाल चले से रे
तरकीब बतेरी लावे से पर केत सी डाल गला से रे

ये तेरी बनके मौत नाच रे से
अरे कुछ ना टाइम काट रे से

ये जितने टूल बनारे से
सब एक ते एक लड़ाकू से

जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे
रे जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे

सौदागर कहे खुद ने ये तेरी मौत का सौदा थारे से
बोली तैं बतेउअन का ये सिस्टम बोड़ा लारे से
खुंखार टाइप के बंदे से बंदूक दिखा के बात करे
इनके बरगे घ्ने च*तिया रखु सु में लाट ताले

रे ये गाड़ी भर के आवेंगे
मखा उलटे कोनी जावेंगे
कोई बम थारया कोई पिस्तौल
ते किसे के हाथ में चाकू से

जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे
रे जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे

नींद में गुन राखे ते मखा बंटे न बदमाश मखा
मेरे एक बोल पे मर्दे बंदे ऐसे से सब खास मखा

रवे जिन खस्सा के सर्कल में
वो सर्किल ही तन्ने खा जाएगा
हम कांच कड़के दर्देंगे
जो म्हारी तरफ लखायेगा

कोई लवड़ा ना कदे हो जावे
गुंजन मारके गोली सो ज्याणवे
जे जाग जीतन की सोचे
थोड़ा छोड़ रख्या कर काबू में

जितने भी से बैठे रे
मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे
चंबल के डाकू से रे

रे जितने भी से बैठे रे
मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे
चंबल के डाकू से रे

बन्दूक कलाम तेरी होरी से
और बोल बने अंगारे से
राहुल मुआना दबडा नी मखा
ज़ोर बथेरा लारे से

तेरे होरे से खिलाफ़ मखा
तू क्युकर ज़ोर चलावेगा?
जे दिक्कत होगी यारां ने
विशाल मुआना आवेगा

तेरी ठीक ना गुंडा गार्डी हां
हम रहते ना हिमदारी में
तेरी देख चढ़ै जल रे न्यु
जेहड़ा लाल मिर्च का नाकू से

जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे
रे जितने भी से बैठे रे मेरी गेल्यां गाड़ी में
कोई संत महात्मा कोनी रे चंबल के डाकू से रे

Chambal Ke Daku Lyrics

Oh Bde Bde Badmasha Tere Upar Jaad Bale Se Re
Ye Ke Mera Ghanta Padenge Marte Khud Kaal Talle Se Re
Ek Sher Ne Daaban Tayai Ye Giddad Chaal Chale Se Re
Tarkeeb Bateri Laave Se Par Ket Si Daal Gala Se Re

Ye Teri Banke Maut Nach Re Se
Arre Kuch Na Time Kaat Re Se

Ye Jitne Tool Banare Se
Sab Ek Te Ek Ladaku Se

Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re
Re Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re

Saudagar Kahe Khud Ne Ye Teri Maut Ka Sooda Thare Se
Boli Taint Bateuan Ka Ye System Boda Laare Se
Khunkhar Type Ke Bande Se Bandook Dikha Ke Baat Kare
Inke Barge Ghne CH*Tiya Rakhu Su Me Laat Taale

Re Ye Gaadi Bhar Ke Aavenge
Mkha Ulte Koni Jaavenge
Koi Bomb Tharya Koi Pistol
Te Kise Ke Haath Me Chaaku Se

Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re
Re Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re

Neepe Me Gun Rakhe Te Mkha Bante Na Badmash Mkha
Mere Ek Bol Pe Marde Bande Aise Se Sab Khaas Mkha

Rave Jin Khassa Ke Circle Me
Wo Circle Hi Tanne Kha Jaayega
Hum Kaanch Kaadke Dardenge
Jo Mhari Taraf Lakhayega

Koi Lavda Na Kade Ho Jaave
Hum Maarke Goli So Jyaanve
Je Jaag Jeetan Ki Soche
Thoda Chhod Rakhya Kar Kaabu Me
Lyrics_read.com

Jitne Bhi Se Baithe Re
Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re
Chambal Ke Daku Se Re

Re Jitne Bhi Se Baithe Re
Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re
Chambal Ke Daku Se Re

Bandook Kalam Teri Hori Se
Aur Bol Bane Angaare Se
Rahul Muana Dabda Ni Mkha
Zor Bathera Laare Se

Tere Hore Se Khilaaf Mkha
Tu Kyukar Zor Chalavega?
Je Dikkat Hogi Yaaran Ne
Vishal Muana Aavega

Teri Thik Na Gunda Gardi Ya
Hum Rahte Na Himdari Me
Teri Dekh Chadhai Jal Re Nyu
Jehda Laal Mirch Ka Naaku Se

Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re
Re Jitne Bhi Se Baithe Re Meri Gelyan Gaadi Me
Koi Saant Mahatma Koni Re Chambal Ke Daku Se Re

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *