Chala Ganga Kinare Lyrics– खेसारी लाल यादव

Chala Ganga Kinare Lyrics– खेसारी लाल यादव

Chala Ganga Kinare Lyrics– “चला गंगा किनारे” खेसारी लाल यादव का एक प्रसिद्ध भोजपुरी गाना है। इस गाने में गंगा नदी के पवित्र किनारे की महिमा और वहां की सुंदरता का वर्णन किया गया है। गाने में धार्मिक आस्था और संस्कृति का संगम दिखाई देता है, जहां खेसारी लाल यादव की आवाज़ इसे और भी खास बनाती है। “चला गंगा किनारे” गाना भक्तिमय और दिल को छू लेने वाला है, जो श्रोताओं को गंगा के पावन तट पर जाने के लिए प्रेरित करता है।

Chala Ganga Kinare Lyrics– खेसारी लाल यादव

चला गंगा किनारे गीत

जनतानी महान हवे परब
(अच्छा)
बाकी भौजी ना करा डिस्तरब
(काहे हो)
(सुते ना द ऐ)
(बोला)
जनतानी महान हवे परब
(हाँ)
बाकी भौजी ना करा डिस्तरब
(ओ हो)
आवत नींद ना जगवा भिनुसारे
(ऐ देवर जी सुनी)
सजल दऊरवा धके कपारे
चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे
चला चला

सुतला बिना आँख ललियाल बा
नींद नईखे पुरा ऐ भौजी नींद नईखे पुरा
खटिया प नचनी देह थाकाइल बा
मनिह ना बुरा ऐ भौजी मनिह ना बुरा
हाली चला युग जाइहे आदित्या गोसाईया
लफ़रा मे बीत जाई आराग समईया
आरे करा तरु तंग तोहर भल बा बीचारे
सजल दऊरवा धके कपारे
चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे

कहल मना हमार भौजी हो
भईया के लेआल अपना सईया के लेआल
जरा पाला के दीनवा हाइले बा
दिकत मे ना डला ऐ भौजी दिकत मे ना डला
खेसारी हो सुनाए लागल माई के जय जय हो
घाटे चले देहले अभिषेक संजय हो
आरे लागेलु तु पहिले के बदला उतारे
सजल दऊरवा धके कपारे
चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे
ऐ देवरु चला गंगा किनारे

Chala Ganga Kinare Lyrics

Janatani Mahan Hawe Parab
(Aachha)
Baki Bhauji Na Kara Distarab
(Kahe Ho)
(Sute Na Da Ae)
(Bola)
Janatani Mahan Hawe Parab
(ha)
Baki Bhauji Na Kara Distarab
(O Ho)
Aawata Nind Na Jagawa Bhinusare
(Ae Dewar Ji Suni)
Sajal Daurawa Dhake Kapare
Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare

Sutala Bina Aankh Laliyal Ba
Nind Naikhe Khulat Ae Bhauji
Khatiay Pa Nachani Deh Thakail Ba
Maniha Na Boora Ae Bhauji Maniha Na Boora
Hali Chala Ug Jaihe Aadiya Gosaiya
Lafara Me Beet Jai Aarag Samaiya
Aare Kara Taru Tang Tohar Bhal Ba Bichare
Sajal Daurawa Dhake Kapare
Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare

Kahal Mana Hamar Bhauji Ho
Bhaiya Ke Leaala Apna Saiya Ke Leaala
Jara Pala Ke Dinwa Haile Ba
Dikat Me Na Dala Ae Bhauji Dikat Me Na Dala
Khesari Ho Sunaye Lagal Mai Ke Jai Jai Ho
Ghate Chale Dehale Abhishek Sanjay Ho
Aare Lagalu Pahile Ke Badala Utare
Sajal Daurawa Dhake Kapare
Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare
Ae Dewaru Chala Ganga Kinare

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *