Botal Chadhi Kitna Lyrics – शिल्पी राज | सपना चौहान

Botal Chadhi Kitna Lyrics – शिल्पी राज | सपना चौहान

Botal Chadhi Kitna Lyrics – “बोतल चढ़ी कितना” गाने के बोल शिल्पी राज और विक्रम राजपूत द्वारा लिखे गए हैं। इस भोजपुरी गाने में सपना चौहान और विक्रम राजपूत फीचर हैं। इसकी संगीत दिया है एनके वर्मा ने और गाने के बोल साहिद जी ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को सुंदरता से पूरा करते हैं। “बोतल चढ़ी कितना” के गाने की शब्दों की गहराई को खोजने के लिए कदम म्यूजिक यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Botal Chadhi Kitna Lyrics – शिल्पी राज | सपना चौहान

बोतल चढ़ी कितना गीत

आवा ये जान मुलाक़ात करलो हो
अखियों से दिलवा के बात करलो हो
ना दादा हम ना आयेब
आ जा हो

आवा जान मुलाक़ात करलो हो
अखियों से दिलवा के बात करलो हो
मिलके हम प्यार करो मन करी जितना

तोहरा प्यार में भईल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ी के इतना
हो तोरा प्यार में भईल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ी केतना

काहे तू हमके सतावे लू
मिले ना जल्दी से आवेलू
फ़ोन करके झूठे बतियावेलू
भीतर से मन बहकावे लू

बाबू सोना जान तू कहीं के
बुलावा तारे हम के रही रह के

मिले आवा जान ढेर करा अब लेत ना
छोड़ो ना अरे आवा ना

तोहरा प्यार में भइल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ी कितना
हो तोरा प्यार में भइल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ी केतना

करा ना जान तू बहाना हो
भइल बा मौसम सुहाना हो
कहता तोसे दीवाना हो
आज है ना ठिकाना हो

सुना साहब विक्रम तानी वेट करो हो
थोड़ा प्यार में यार कोपरेट करो हो
देहलू दिलासा खाली ना कर तारू भेट ना

तोहरा प्यार में भइल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ के इतना
हो तोरा प्यार में भइल बा उत्पीड़न एतना
का जाने पानी के बोतल चढ़ी केतना।

Botal Chadhi Kitna Lyrics

Aawa ye jaan mulakaat karlo ho
akhiye se dilwa Ke baat karlo ho
na dada hum na aayeb
aa ja ho

Aawa jaan mulaakaat karlo ho
Akhiye se dilwa ke Baat karlo ho
Milke hum pyaar karo man karri jitna

Tohra pyar mein bhail ba haarassment etna
Ka jane paani ke botal chadi ke itna
Ho tora pyaar mein bhail ba harassment etna
Ka jane paani ke botal chadhi ketna

Kahe tu humke sataave lu
Mile na jaldi se aawelu
Phone karke jhothe batiyawelu
Bheetar se man bahkaave lu

Babu sona Jaan tu kahi kehke
Bulawa tare hum ke rahi reh ke

Mile aawa jaan dher kara ab let na
Chhodo na are aawa na

Tohra pyaar mein bhail ba haarassment etna
Ka jane paani ke botal chadhi kitna
ho tora pyaar mein bhail ba harassment etna
ka jaane paani ke botal chadhi ketna

Kara na jaan tu bahana ho
Bhail ba mausam suhana ho
Kahta tose deewana ho
Aaj hai na thikana ho

Suna sahab vikram tani Wait karo ho
Thoda pyaar mein yaar coperate Karo ho
Dehlu dilasa khali na kara taru bhet na

Tohra pyaar mein bhail ba haarassment etna
Ka jane paani ke botal chadh ke itna
Ho tora pyaar mein bhail ba harassment etna
ka jane paani ke botal chadhi ketna.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *