Bhole Tera Chela Lyrics –विश्वजीत चौधरी

Bhole Tera Chela Lyrics –विश्वजीत चौधरी

Bhole Tera Chela Lyrics – हाल ही में रिलीज़ हुआ हरियाणवी गाना “भोले तेरा चेला” में अशोक मुंडलिया विशेष रुप से नज़र आ रहे हैं। इस गाने का संगीत संदीप पिचोपिया द्वारा दिया गया है, जबकि इसके बोल नवीन विष्णु बाबा और प्रहलाद फगना ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से दर्शाते हैं। “भोले तेरा चेला” के गहरे बोलों को एक्सप्लोर करने के लिए स्टूडियो डॉक्टरज़ यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Bhole Tera Chela Lyrics –विश्वजीत चौधरी

भोले तेरा चेला के बोल

हो नशे पते का आदी कोन्या
नशा कुदरती आख्यां में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में

तेरी ढाल बुराई ते माने लड़ना पड़ जा से
सच्ची बात पे भगत तेरे मैन अड़ना पड़ जा से
तेरी ढाल बुराई पे माने लड़ना पड़ जा से
रे सच्ची बात पे भक्त तेरे अड़ना पड़ जा से

जिगर ठाडा दिया तने रे
जोर घना से पंखा में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में

ओ भक्त तेरा सुन भोले खून उबाल जा से
तेरे नाम नाम जुड़ पाछे कटि रॉब सा बन जा से
रोर अंश तेरा सु भोले जब खून उबाल बद
तेरे नाम नाम जुड़ पाछे कटि रॉब सा बन जा से

प्रहलाद फगना, नवीन विष्णु बट्ट
दम राख न नाखां में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में
भोले तेरा चेला लाखों में
राड़ के क्या की आख्यां में

Bhole Tera Chela Lyrics

Ho nashe pate ka aadi konya
Nasha Kudarati aakhya mein
Bhole tera chela lakhha mein
Rad ke kya ki aakhya mein
Bhole tera chela lakho mein
Rad ke kya ki aakhya mein

Teri dhaal burai te mane ladna pad ja se
Sachi baat pe bhagat tere main adna pad ja se
Teri dhal buraai pe mane ladna pad Jaa se
Re sachi baat pe bhakt tere arna pad ja se

Jigara thada diya tane re
Jor ghana se pakha me
Bhole tera chela lakhha mein
Rad ke kya ki aakh Mein
Bhole tera chela lakho me
Rad ke kya ki aakhya mein

O bhakt tera sun bhole khoon ubal ja se
Tere naam naam jud pache kati rob sa ban Jaa se
Rore ansh tera su bhole jab khoon ubal bad
Tere naam naam jud pache kati rob sa ban jaa se

Pralad phagna naveen vishu bahtt
Dam raakh na nakhaa mein
Bhole tera chela lakhha mein
Rad Ke kya ki aakh mein
Bhole tera chela lakhon mein
Rad ke kya ki aakhya mein.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *