Beretta Lyrics – अमनराज गिल | नया हरियाणवी गाना 2025

Beretta Lyrics – अमनराज गिल | नया हरियाणवी गाना 2025

“Beretta” गीत को अमनराज गिल ने गाया है, लिखा है और संगीतबद्ध किया है। इस गाने में जया रोहिल्ला फीचर कर रही हैं। इसका संगीत एजे फकीरा ने दिया है। वीडियो का निर्देशन डायरेक्टर निट्स ने किया है और इसमें शिवानी यादव नजर आ रही हैं। मिक्सिंग और मास्टरिंग का काम डी चंदू ने किया है।

बेरेटा गीत

ऊ तौर शोर से कई एकद के
मालिक लगते हो
निर्दोषों का सामना करने के लिए, पीछे मुड़ें।
नाबालिक लगते हो

रे उठे गत ते भाफ ये ताती
रे यो महकमा काति देहाती
बंदा पुदीना में करद्या माटी
रे कुण्डी लगवदा गतेआं की

अरे पिस्तौल गेल बेरेटा की
गाड़ी बिना नंबर प्लेट की
गेदा मारे तेरे शहर में
मैं तुम्हें तनाव में डालूँगा सेठ की

ओ गांधी जी की बाग तेरे
हर हफ्ते आते हैं
तेरी सैलरी नहीं आती
हफ़्ते आते हैं
अरे तेरी सैलरी नहीं आती
हफ़्ते आते हैं

हाथ ना सस्ती चीज़ के लाते रे
म्हारे पाटन ने रहवे खाते रे
रे हफ़्ते हफ़्ते के मैं आते
आय बंध्री घरने बैठ्या की

पिस्तौल गेल बेरेटा की
गाड़ी बिना नंबर प्लेट की
गेदा मारे तेरे शहर में
मैं जानता हूं कि आप तनाव में हैं…

अरे पिस्तौल गेल बेरेटा की
गाड़ी बिना नंबर प्लेट की
गेदा मारे तेरे शहर में
मैं तुम्हें तनाव में डालूँगा सेठ की

माखन रेहंदे ने छोरी, क्यू डिटेल बावे?
छोरा घरक्या ते मिलें भी बैल पावे
फोटो असला के रशिया ते मेल पे आवे
तेरी चढ़ती जवानी भी स्केल पे आवे
बिना नशे पत्ते आंख मारी ऊंची रोवे है
भर लिखु घर ते भाई, भाई रोवे हैं
काम पत्ता म्हारे नाम ते तबही रोवे है
खाली घर बैठे छोरे कमायी रोवे है
ऊ रखुन बेल्ट में तांगे रेत कवर में काला
24 घंटे देवे ड्यूटी रे यो .45 वाला
छोरा कित्ते चला जाओ गले गले के में माला
घी चूरमा ते घर्या ने लाडा पाला
ताता खानियां हां आपा जिद्द ला खानियां ना
मैडम पकड़ू जे गट्टा ते छुड़ानियां न कोए
धन म्हारे की तरह पावे उडानियाँ न कोए
तेरे सिवा इन अँख्यां में लाखानियाँ न कोए

ऊ नाम तेरा मशहूर
ऐ हर दम रहता ख़बरो में
दिन आ गया, दिन आ गया
छोरे इन् झगडो में
हो चलते हैं तेरे हाथ बड़े
छोरे इन् झगडो में

रे तू देखके खाजा खास मैडम
कहो न्यारी न्यारी नस्स मैडम
मारे छाती पे 110 मैडम
छोरा भरके रॉड प्लेटान की

पिस्तौल गेल बेरेटा की
गाड़ी बिना नंबर प्लेट की
गेदा मारे तेरे शहर में
मैं तुम्हें तनाव में डालूँगा सेठ की

अरे पिस्तौल गेल बेरेटा की
गाड़ी बिना नंबर प्लेट की
गेदा मारे तेरे शहर में
मैं तुम्हें तनाव में डालूँगा सेठ की

Beretta Lyrics

Oo taur shor se kayi ekad ke
Malik lagte ho
Par face se innocent se tum
Nabalik lagte ho

Re uthe gaat te bhaaf ye taati
Re yo mehakma kati dehati
Banda mint mein kardya maati
Re kundi lagvada gate’an ki

Oye pistol gail Beretta ki
Gaadi binn number plate’an ki
Geda maare tere shehar mein
Te tension badh ja se seth’aa ki

Oh Gandhi ji ki bag tere
Har sapte aate hain
Teri salary nahi aati
Hafte aate hain
Oh teri salary nahi aati
Hafte aate hain

Haath na sasti cheez ke laate re
Mahre paatan ne rehve khaate re
Re hafte haftya ke main aate
Income bandhri gharne baithya ki

Pistol gail Beretta ki
Gaadi binn number plate’an ki
Geda maare tere shehar mein
Te tension badh ja se…

Oye pistol gail Beretta ki
Gaadi binn number plate’an ki
Geda maare tere shehar mein
Te tension badh ja se seth’aa ki

Makhan rehnde ne chhori, kyu detail baave?
Chhora gharkya te milne bhi bail paave
Photo asla ke Russia te mail pe aave
Teri chhad’ti jawani bhi scale pe aave
Bina nashe patte ankh maari high rove hai
Bhaar likdu ghar te bhai, bhai rove hain
Kaam hoja mahre naam te tabahi rove hai
Khali ghara baithe chhore kamayi rove hai
Oo rakhun belt mein tange sand cover mein kala
24 ghante deve duty re yo .45 wala
Chhora kitte chala jao ghaale gale ke mein mala
Ghee churma te gharya ne laada pala
Tata khaniyan haan aapa zidd laa khaniya na
Madam pakdu je gatta te chhudaniyan na koye
Dhan mahre ki tarah paave udaniyan na koye
Tere sivah inn ankhyan mein lakhaaniyan na koye

Oo naam tera mashoor
Ae har dam rehta khabro mein
O chalte hain tere haath bade
Chhore inn jhagdo mein
Ho chalte hain tere haath bade
Chhore inn jhagdo mein

Re tu dekhke khaja khas madam
Dikhe nyari nyari nass madam
Maare chest pe 110 madam
Chhora bharke rod plate’an ki

Pistol gail Beretta ki
Gaadi binn number plate’an ki
Geda maare tere shehar mein
Te tension badh ja se seth’aa ki

Oye pistol gail Beretta ki
Gaadi binn number plate’an ki
Geda maare tere shehar mein
Te tension badh ja se seth’aa ki

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *