Bal Tohar Kare Jhap Jhap Lyrics – खेसारी लाल यादव

Bal Tohar Kare Jhap Jhap Lyrics – खेसारी लाल यादव

Bal Tohar Kare Jhap Jhap Lyrics – खेसारी लाल यादव और करिश्मा कक्कड़ का हाल ही में रिलीज़ हुआ हिट भोजपुरी गाना “बाल तोहार करे झप झप 2” सुनें। इस गाने में खेसारी लाल यादव और सपना चौहान की शानदार अदाकारी देखने को मिलेगी। संगीत की धुन विनोद थापलियाल द्वारा दी गई है, जबकि गीत कृष्ण बेदर्दी ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से व्यक्त करते हैं। इस गाने की लिरिकल गहराई को जानने के लिए जुड़े रहें और “बाल तोहार करे झप झप 2” को प्रीमियम भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर एक्सक्लूसिवली देखें।

Bal Tohar Kare Jhap Jhap Lyrics – खेसारी लाल यादव

“बाल तोहार करे झप झप”

धनिया बोल, कौन कलाकार हो गईल
सूट साड़ी हो गईल
अब तो कुनवारी बेकरारी हो गईल
कौन बीमारी हो गईल
फल भरी हो गईल, तैयारी हो गईल!
दुनू बेरा

दुनू बेरा एकर पूजा भेल
ता नींबू खरबूजा भेल आए हाय
की नींबू खरबूजा भेल ओए होए
की नींबू खरबूजा भेल

बाल तोहार करे
झप झप झप झप झप झप
कमर तोहार करे
लप लप लप लप लप लप
बोली में तहरा
तराना बा तराना बा तराना बा
देखी के लोगवा
दीवाना बा दीवाना बा दीवाना बा

बाल तोहार करे
झप झप झप झप झप झप
कमर तोहार करे
लप लप लप लप लप लप
बोली में तहरा
तराना बा तराना बा तराना बा
देखी के लोगवा
दीवाना बा दीवाना बा दीवाना बा

ए ता अथवा
ए ता अथवा अजूबा भेल
ता नींबू खरबूजा भेल आए हाय
की नींबू खरबूजा भेल ओए होए
की नींबू खरबूजा भेल

चलेलू राह में ता
दौलतावे दौलतावे दौलतावे
ईही से दिल हमर
बोलतावे बोलतावे बोलतावे
खिलता चेहरा
नूरानी बा नूरानी बा नूरानी बा
चढ़ल सोनवा के
पानी बा हो पानी बा हो पानी बा

चलेलू राह में ता
दौलतावे दौलतावे दौलतावे
ईही से दिल हमर
बोलतावे बोलतावे बोलतावे
खिलता चेहरा
नूरानी बा नूरानी बा नूरानी बा
चढ़ल सोनवा के
पानी बा हो पानी बा हो पानी बा

खेसारी कृष्णा
खेसारी कृष्णा के चूज़ा भेल
ता नींबू खरबूजा भेल खाल
की नींबू खरबूजा भेल खाल
की नींबू खरबूजा भेल
अरे खा ला हो।

Bal Tohar Kare Jhap Jhap Lyrics

Bola dhaniya kawan kalakari ho gail
Soot saadi ho gail
Abhi baadu tu kunwari bekarari ho gail
Kawan bemari ho gail
Phal bhari ho gail taiyari ho gail!
Dunu bera

Dunu bera ekar puja bhaeil
Ta nimbu kharbuja bhail aaye haaye
Ki nimbu kharbuja bhail oye hoye
Ki nimbu kharbuja bhail

Bal tohar kare
Jhap jhap jhap jhap jhap jhap
Kamar tohar kare
Lap lap lap lap lap lap
Boli mein tahra
Tarana ba tarana ba tarana ba
Dekhi ke logwa
Deewana ba deewana ba deewana ba

Bal tohar kare
Jhap jhap jhap jhap jhap jhap
Kamar tohar kare
Lap lap lap lap lap lap
Boli mein tahra
Tarana ba tarana ba tarana ba
Dekhi ke logwa
Deewana ba deewana ba deewana ba

E ta athwa
E ta athwa ajuba bhail
Ta nimbu kharbuja bhaeil aaye haaye
Ki nimbu kharbuja bhail oye hoye
Ki nimbu kharbuja bhail

Chalelu raah mein ta
Dolatave dolatave dolatave
Ehi se dil hamar
Bolatave bolatave bolatave
Khilta chehra
Noorani ba noorani ba noorani ba
Chadhal sonwa ke
Paani ba ho paani ba ho paani ba

Chalelu raah mein ta
Dolatave dolatave dolatave
Ehi se dil hamar
Bolatave bolatave bolatave
Khilta chehra
Noorani ba noorani ba noorani ba
Chadhal sonwa ke
Paani ba ho paani ba ho paani ba

Khesari Krishna
Khesari Krishna ke chuza bhail
Ta nimbu kharbuja bhaeil khaal
Ki nimbu kharbuja bhaeil khaal
Ki nimbu kharbuja bhail
Are kha la ho.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *