Badmasha Ke Gunn Lyrics: विपिन मेहंदीपुरिया | अंजलि

Badmasha Ke Gunn Lyrics: विपिन मेहंदीपुरिया | अंजलि

Badmasha Ke Gunn Lyrics: “बदमाशा के गुण” एक जोशीला हरियाणवी गाना है जिसे विपिन मेहंदीपुरिया और अंजलि 99 ने अपनी दमदार आवाज़ में गाया है। आकाश खत्री और प्रांजल दहिया की शानदार परफॉर्मेंस इस गाने को और भी आकर्षक बनाती है। विशाल मूर्तलिया के लिखे बोल और पिन्ना का संगीत मिलकर इसे एक धमाकेदार और मनोरंजक ट्रैक बनाते हैं, जो युवाओं के बीच खासा लोकप्रिय हो रहा है।

बदमाशा के गुणन लिरिक्स

के आवै सै मजे तनै ये बैर रै बाँधन नै
कांड करै तो वे भी करता बैरी चांदन नै
काम बावली आछे दिना मै करने चहिए रै
बैरी भी अमावस तै पहला मरने चहिए रै

मनै भी यार रलाले नै तेरे खासा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या

सगीत…..

ये इतने पाप करै बोले के राम देखता कोन्या
जो करना सै वो करना मै अंजाम देखता कोन्या
जो करना सै वो करना मै अंजाम देखता कोन्या

मनै देख मेरे ब्रत जुड़े तेरे सांसा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या

संगीत…..

तू जिसा भी सै मै मानू पर तनै अजूबा मै
बदनाम फिरै सै आपा तो रै 52 सूबा मै
बदनाम फिरै सै आपा तो रै 52 सूबा मै

मै खड़ी रहूंगी यार तेरे इन राशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या

संगीत…..

मुर्थलिया विशाल बात इब तेरे हाथ मै सै
अरै ना होवै यकीन जान तू बीर जात मै सै
अरै ना होवै यकीन जान तू बीर जात मै सै

आकाश खतरी फूंक फेर मनै लाशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या
ना माशूका के गुण मिलते बदमाशा की गेल्या

Badmasha Ke Gunn Lyrics

Ke aave se mje tne ye bair re bandhan ne
Kaand kre to ve bhi krta beri chandan ne
Kaam bawli aachhe dina me krne chahiye re
Beri bhi amawas te pehla marne chahiye re

Mne bhi yaar ralaale ne tere khasa ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya

Music…..

Ye itne paap kre bolle ke raam dekhta konya
Jo krna se vo krna mai anjaam dekhta konya
Jo krna se vo krna mai anjaam dekhta konya

Mne dekh mere brat jude tere sansa ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya

Music…..

Tu jissa bhi se mai maanu par tne ajuba me
Badnaam feere se aapa to re 52 subba me
Badnaam feere se aapa to re 52 subba me

Mai khadi rahungi yaar tere in rashya ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya

Music…..

Murthaliya Vishal baat ib tere hath me se
Are na hove yakeen jaan tu beer jaat me se
Are na hove yakeen jaan tu beer jaat me se

Aakash khatri foonk fer mne lasha ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya
Na mashooka ke gunn milte badmasha ki gelya

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *