Badmas Baalam Lyrics: संदीप सुरिला | कोमल चौधरी

Badmas Baalam Lyrics: संदीप सुरिला | कोमल चौधरी

Badmas Baalam Lyrics: यह पंजाबी गाना अपनी रोमांचक धुन और शानदार वीडियो के लिए दर्शकों के बीच बहुत लोकप्रिय हो रहा है। संदीप सुरिला और कोमल चौधरी की मधुर आवाज़ इस गाने को और भी आकर्षक बनाती है। प्रदीप बूड़ा और पूजा हूडा की परफॉर्मेंस इस गीत में जान डाल देती है, जो फैंस को खूब भा रहा है।

बदमाश बालम

क्यू रहो सो माड़े चर्चा मै क्यू नाम छपा थारा पर्चा मै
हो क्यू रहो सो माड़े चर्चा मै क्यू नाम छपा थारा पर्चा मै

क्यू गाडी आली डिग्गी मै हथियार राखो बालम जी
हो क्यू सारी हाणा गैल लफंडर यार राखो बालम जी
क्यू सारी हाणा गैल लफंडर यार राखो बालम जी

यहाँ सबको इज्जत पचती ना डंडे बिन दुनिया नचती ना
यहाँ सबको इज्जत पचती ना डंडे बिन दुनिया नचती ना

यहाँ जिसकी लाठी उसकी भैंस हाए ये कहते थे दादा जी
ना दिल्ली रही दिलवालों की यहाँ लोग दोगले ज्यादा जी
ना दिल्ली रही दिलवालों की यहाँ लोग दोगले ज्यादा जी

संगीत…..

हो तेरे नाम कै पाछै अपने हाथा क्यू तनै बदनाम लिख्या
मेरी हर गोली पै जान मेरी मरने आले का नाम लिख्या
तेरे नाम कै पाछै अपने हाथा क्यू तनै बदनाम लिख्या
मेरी हर गोली पै जान मेरी मरने आले का नाम लिख्या

क्यू मेरे तै ज्यादा मौत गेल्या प्यार राखो बालम जी
हो क्यू सारी हाणा गैल लफंडर यार राखो बालम जी
क्यू सारी हाणा गैल लफंडर यार राखो बालम जी

संगीत…..

आमीन बड़ोदी गन्दा है आच्छा मै रहना छोड़ दिया
न्यू लागै सै किसे तेरे खास नै तेरा भरोसा तोड़ दिया
आमीन बड़ोदी गन्दा है आच्छा मै रहना छोड़ दिया
न्यू लागै सै किसे तेरे खास नै तेरा भरोसा तोड़ दिया

हो आज के टैम मै जी नही सकता बन्दा सीधा साधा जी
ना दिल्ली रही दिलवालों की यहाँ लोग दोगले ज्यादा जी
ना दिल्ली रही दिलवालों की यहाँ लोग दोगले ज्यादा जी

Badmas Baalam Lyrics

Kyu raho so maade charcha me kyu naam chhapa thara parcha me
Ho kyu raho so maade charcha me kyu naam chhapa thara parcha me

Kyu gaadi aali diggi me hathiyaar rakho baalam ji
Ho kyu sari hana gail lafander yaar rakho baalam ji
Kyu sari hana gail lafander yaar rakho baalam ji

Yaha sabko ijjat pachti na dande bin duniya nachti na
Yaha sabko ijjat pachti na dande bin duniya nachti na

Yaha jisaki laathi uski bhains haye ye kehte the dada ji
Na delhi rahi dilwalo ki yaha log dogle jyada ji
Na delhi rahi dilwalo ki yaha log dogle jyada ji

Music…..

Ha tere naam ke paachhe apne hatha kyu tne badnaam likhya
Meri har goli pe jaan meri marne aale ka naam likhya
Tere naam ke paachhe apne hatha kyu tne badnaam likhya
Meri har goli pe jaan meri marne aale ka naam likhya

Kyu mere te jyada maut gelya pyaar rakho baalam ji
Ho kyu sari hana gail lafander yaar rakho baalam ji
Kyu sari hana gail lafander yaar rakho baalam ji

Music…..

Aamin Barodi ganda hai aachha me rehna chhod diya
Nyu laage se kise tere khaas ne tera bharosa tod diya
Aamin Barodi ganda hai aachha me rehna chhod diya
Nyu laage se kise tere khaas ne tera bharosa tod diya

Ho aaj ke time me jee nhi skta banda sidha sadha ji
Na delhi rahi dilwalo ki yaha log dogle jyada ji
Na delhi rahi dilwalo ki yaha log dogle jyada ji

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *