Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal Lyrics – पवन सिंह और काजल राघवानी

Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal Lyrics - पवन सिंह और काजल राघवानी

Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal Lyrics – “Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal” एक लोकप्रिय भोजपुरी गाना है जो अपने दिलकश लिरिक्स और मनमोहक संगीत के लिए जाना जाता है। इस गाने में प्रेम और रोमांस की भावनाओं को खूबसूरती से व्यक्त किया गया है, जिसमें नायिका की आँखों की तुलना बादलों से की गई है।

Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal Lyrics - पवन सिंह और काजल राघवानी

अंखिया से बदरा के हारा बाजी लागल गीत

अंखिया से बदरा के हारा बाजी लागल- 2
उ प्रीत भरम ह कदेवे जे पागल, पगाल , पा…..गल,
अंखिया से बदरा के हारा बाजी लागल -2

जहा सर्त होखे उ प्यार ना ह
इ इश्क हवे व्यपार ना ह
जहा सर्त होखे उ प्यार ना ह
इ इश्क हवे व्यपार ना ह
यहाँ प्रीत में केहू ना आटी ना आटल, आटल , आ….टल
अंखिया से बदरा के हारा बाजी लागल -2

जा रे जा, हरजाई , देनी तोहे, बिशराई
जा रे जा, हरजाई, देनी तोहे, बिशराई
कैसे भूल जाई बिख धरनी के काटल, काटल, का….टल
अंखिया से बदरा के हारा बाजी लागल-2

Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal Lyrics

Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal
U Preet Bharam H Kadewe Je Pagal, Pagal Pa..Gal
Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal-2

Jaha Sart Hokhe U Pyar Na H
E Ishqk Hawe Vyapar Na H
Jaha Sart Hokhe U Pyar Na H
E Ishqk Hawe Vyapar Na H
Yaha Preet Me Kehu Na Aati Na Aatal, Aatal, Aa…Tal
Ankhiya Se Badra Ke Hara Baji Lagal -2

Ja Re Ja, Harjae, Deni Tohe Bisharai
Ja Re Ja, Harjae, Deni Tohe Bisharai
Kaise Bhul Jae Bikh Dharni Ke Katal, Katal, Ka….Tal
Ankhiya Se Badara Ke Hara Baji Lagal -2

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *