Aankh Laal Lyrics – विक्रम मलिक | निकिता शेरावत

Aankh Laal Lyrics – विक्रम मलिक | निकिता शेरावत

Aankh Laal Lyrics – विक्रम मलिक द्वारा गाया और संगीतबद्ध किया गया है, जिसमें निकिता शेरावत मुख्य भूमिका में हैं। गीत मंगेराम की पोती द्वारा लिखे गए हैं, तथा संगीत इनसेन मुज़िक द्वारा दिया गया है। डी चंदू ने मिक्स और मास्टर को संभाला, जबकि मोहन बेताब ने वीडियो का निर्देशन किया और निशान सिंह ने डीओपी की भूमिका निभाई।

आँख लाल गीत

व्हाट्सएप पे थी भेजी मां ने फोटो जिसकी
मन्ने इंस्टा पे करी प्रोफाइल चेक रे
हो राखे ढोले से लिबास और गुंडेया का ग्रुप
मन्ने काम लागे उसके काले रे
तू भी चावे पछता, होजा दुखा का यो राह
ओह खावे काला माल

सई री माँ, उकी तो आँख लाल सई री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां
उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां

यो की हल्की सी दाढ़ी और शरीर कत्ती ठाढ़ी
राखे ढुन्गे पे बन्दूक, मन्ने लागे अलबादी
उकी गेल्या ना मैं साजू, कि ठाढ़ी रवे बाजु
काना पे को बाल सै री मां

उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां
उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां

टूटे सपने तमाम, राखे मौत का सामान
मन्ने नाम से कामना, उसका नाम बदनाम
मन्ने बन्ना से जज, यो लाखे बड़ा फंडा
बुरा हाल सै री मां

उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां
उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां

गले सोने की चेन, पर दिल में ना चेन
मोटे टायर आली गाड़ी, उकी शहर के में बैन
रोज़ नई री पनोती, मांगेराम की है पोती
वा जा काल सै री मां

उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां
उकी तो आँख लाल सै री माँ
मेरी तो साफ ताल से री मां

Aankh Laal Lyrics

Whatsapp pe thi bheji maa ne photo jiski
Manne Insta pe kari profile check re
Ho rakhe dhole se libaas aur gundeya ka group
Manne kaam laage uske black re
Tu bhi chaave pachhta, hoja dukha ka yo raah
Oh khaave kaala maal

Sae ri Maa, Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa
Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa

Yo ki halki si daadhi aur body katti thaadi
Rakhe dhungge pe bandook, manne laage alabaadi
Uki gelya na main saaju, ki thaadi rave baaju
Kaana pe ko baal sae ri maa

Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa
Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa

Tute sapne tamaam, rakhe maut ka samaan
Manne naam se kamaana, uka naam badnaam
Manne banna se judge, yo laakhe bada funda
Bura haal sae ri maa

Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa
Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa

Gale sone ki se chain, par dil mein na chain
Mote tyre aali gaadi, uki shehar ke mein ban
Roz nayi ri panoti, Mangeram ki hai poti
Va ja kaal sae ri Maa

Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa
Uki toh aankh laal sae ri maa
Meri toh saaf taal sae ri maa

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *