Aparadhi Raja Ji Lyrics- टुनटुन यादव

Aparadhi Raja Ji Lyrics- टुनटुन यादव

Aparadhi Raja Ji Lyrics– अपराधी राजा जी गाना एक दमदार और ऊर्जावान गाना है, जिसमें टुनटुन यादव ने अपनी आवाज़ से जान फूंक दी है। गाने में उन्होंने अपने अपराधी स्वभाव को व्यक्त किया है और अपने दुश्मनों को चेतावनी दी है कि वे उनके साथ खिलवाड़ नहीं कर सकते हैं। गाने में उन्होंने अपनी ताकत, बहादुरी, और अपने दुश्मनों के प्रति अपनी नफ़रत को व्यक्त किया है। गाना एक एक्शन और रोमांचक गाना है जो आपको अपनी सीट से उठने पर मजबूर कर देगा।

Aparadhi Raja Ji Lyrics- टुनटुन यादव

अपराधि राजा जी लिरिक्स

साफ क द धनिया दुनालि के
मडर करे के बा एगो मवाली के
आरे साफ क द धनिया दुनालि के
मडर करे के बा एगो मवाली के
सुना कौनो कीमत प करती ना सादी राजा जी
कौनो कीमत प करती ना सादी राजा जी
ज़दी जनती की हवा हो ज़दी जनती की हव अपराधी राजा जी
ज़दी जनती की हवा अपराधी राजा जी ज़दी जनती की हवा

सोचे ला ना कईसे रही तोहर मेहरी
करेला अटेंड रोज थाना कचहरी
करेला अटेंड रोज थाना कचहरी
कलम के जगहा धरवाले हाँथीयार हो
सुरुये रहले हमारा बाबु खुनखार हो
निकलेल घर से पन्हेके रोज खादी राजा जी
निकलेल घर से पन्हेके रोज खादी राजा जी
जादी जनती की हवा हो ज़दी जनती की हव अपराधी राजा जी
कौनो कीमत प करती ना सादी राजा जी
ज़दी जनती की हवा अपराधी राजा जी ज़दी जनती की हवा

मारी ना पईब जीनिगिया के मज़ा
होइ जाई ज़दी बलमुआ हो सजा
होइ जाई ज़दी बलमुआ हो सजा
हाँथवा मे लेके अपना चलिले कानून के
केहु ना गवाह दिहि करेब केतनो खून के
लेला टुनटुन कराइम से आजादी राजा जी
लेला टुनटुन कराइम से आजादी राजा जी
ज़दी जनती की हवा हो ज़दी जनती की हव अपराधी राजा जी
कौनो कीमत प करती ना सादी राजा जी
ज़दी जनती की हवा अपराधी राजा जी ज़दी जनती की हवा

Aparadhi Raja Ji Lyrics

Saaf Ka Da Dhaniya Dunali Ke
Mudar Kare Ke Ba Ago Mawali Ke
Aare Saaf Ka Da Dhaniya Dunali Ke
Mudar Kare Ke Ba Ago Mawali Ke
Suna Kauno Kimat Pa Karati Na Sadi Raja Ji
Kauno Kimat Pa Karati Na Sadi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Ho Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji Jadi Janati Ki Hawa

Soche La Na Kaise Rahi Tohar Mehari
Karela Atend Roj Thana Kachahari
Karela Atend Roj Thana Kachahari
Kalam Ke Jagaha Dharawale Hanthiyar Ho
Suruye Rahale Hamar Babu Khunkhar Ho
Nikalela Ghar Se Panheke Roj Khaadi Raja Ji
Ta Nikalela Ghar Se Panheke Roj Khaadi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Ho Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji
Kauno Kimat Pa Karati Na Sadi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji Jadi Janati Ki Hawa

Mari Na Paiba Jinigya Ke Maza
Hoi Jai Jadi Balamua Ho Saja
Hoi Jai Jadi Balamua Ho Saja
Hanthawa Me Leke Apna Chalile Kanun Ke
Kehu Na Gawah Dihi Kareb Ketano Khun Ke
Lela Tuntun Karaim Se Ajadi Raja Ji
Lela Tuntun Karaim Se Ajadi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Ho Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji
Kauno Kimat Pa Karati Na Sadi Raja Ji
Jadi Janati Ki Hawa Aparadhi Raja Ji Jadi Janati Ki Hawa

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *