Rowele Raghurai Lyrics– हाल ही में रिलीज़ हुआ हरियाणवी गाना “Rowele Raghurai” में राघव राय की कहानी को दर्शाया गया है। इस गाने का संगीत संजीव त्यागी द्वारा दिया गया है, जबकि इसके बोल विशाल कश्यप ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से दर्शाते हैं। “Rowele Raghurai” के गहरे बोलों को एक्सप्लोर करने के लिए स्टूडियो डॉक्टरज़ यूट्यूब चैनल पर बने रहें।
रोवेले रघुराई गीत
शक्ति बान लागल लक्ष्मन के रोवेले रघुराई…
शक्ति बान लागल लक्ष्मन के रोवेले रघुराई
अंखिया खोलअ बबुआ.. हो अंखिया खोलअ बबुआ
बोलब केके छोटका भाई अंखिया खोलअ बबुआ….
का जाके हम कहब अवध में पुछिहे… तीनो माई
अंखिया खोलअ बबुआ बोलब केके छोटका भाई
अंखिया खोलअ बबुआ……..
राज भवन के त्याग तु हमरा साथे बन में अइल…
धरम करम दुनहू से बड़ भाई के सेवा कइल
फिर बोल तोहरा बिन हमरा कईसे जियल जाई
ह अरे कईसे जियल जाई
अंखिया खोलअ बबुआ हो अंखिया खोलअ बबुआ
बोलब केके छोटका भाई अंखिया खोलअ बबुआ
बोलब केके छोटका भाई अंखिया खोलअ… बबुआ
सूर्यवंश के सूरज डूबी रघुकुल लागी दागी….
जुग-जुग बात चली इहे भौउजाई रहली अभागी
अवध के लोग कही हमके चली आइले जान बचाई
चली आइले जान बचाई
अंखिया खोलअ बबुआ हो अंखिया खोलअ बबुआ
बोलब केके छोटका भाई अंखिया खोलअ बबुआ
बोलब केके छोटका भाई अंखिया खोलअ बबुआ…!!
Rowele Raghurai Lyrics
Shakti Ban Lagal Lakshman Ke Rovele Raghurai…
Shakti Ban Lagal Lakshman Ke Rovele Raghurai
Ankhiya Khola Babuaa Ho Ankhiya Kholaa Babua
Bolab Keke Chhotka Bhai Ankhiya Kholaa Babua
Ka Jake Ham Kahab Avadh Me Puchhihe… Tino Mai
Ankhiya Kholaa Babua Bolab Keke Chhotka Bhai
Ankhiya Kholaa Babua..!!
Raj Bhavan Ke Tyag Tu Hamra Sathe Ban Me Aael..
Dharam Karam Dunahu Se Bad Bhai Ke Seva Kael
Phir Bol Tohra Bin Hamra Kaise Jiyal Jai
H Are Kaise Jiyal Jaai
Ankhiya Kholaa Babua Ho Ankhiya Kholaa Babua
Bolab Keke Chhotka Bhai Ankhiya Kholaa Babua
Bolab Keke Chhotka Bhai Ankhiya Kholaa… Babuaa
Suryvansh Ke Suraj Dubi Raghukul Lagi Dagi…
Jug-Jug Baat Chali Ehe Bhaujai Rahali Abhagi
Avadh Ke Log Kahi Hamke Chali Aaele Jaan Bachai
Chali Aaele Jaan Bachai
Ankhiya Kholaa Babua Ho Ankhiya Kholaa Babua
Bolab Keke Chhotka Bhai Ankhiya Kholaa Babua
Bolab Keke Chhotka Bhai Ankhiya Kholaa Babua.!!