Kismat Banawala Chhot Ram Ji Song Lyrics- यह गाना खेसारी लाल यादव और मेघा श्री की आवाज में एक रोमांटिक और भावनात्मक गीत है, जो भाग्य और प्यार के अद्भुत संयोग को दर्शाता है। गाने के बोल में प्यार की गहराई और दिल से जुड़ी भावनाओं को खूबसूरती से प्रस्तुत किया गया है।
किस्मत बनवला छूट राम जी गाने के बोल
केने जाई लौऊके ना रहतिया नु हो..
के से सुनाई दिल के बतिया नु हो..
केने जाई लौऊके ना रहतिया नु हो..
के से सुनाई दिल के बतिया नु हो..
सहे के पड़ता बड़ी चोट राम जी..
बड़हन बना दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छोट.. राम जी
बड़हन बना दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छोट राम जी
समया के जाल में जिनिगिया बा फंसल
रुके ना रोवाई ना जा..तावे हँसल
जाई हम जेने वोने मारे लोग ताना
जिये ना ही देता ई जु..लमी जमाना
मिले नाही कवनो सपोट राम जी..
बड़हन बना दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छोट.. राम जी..
बड़हन बना दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छोट राम जी
बाटे हमके घेरले ई गम के बदरिया
लागता नाकाम अब सौ..उसे उमरिया
सोचल सहे..जल सपनवा बा टूटल
कवने कारन मोर सनम बाटे रुठल
रहे केवन हमरा में खोट राम जी…
बड़हन बना.. दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छोट.. राम जी..
बड़हन बना दिहल माटी के देहिया
किस्मत बनवल काहे छो..ट राम जी
Kismat Banawala Chhot Ram Ji Lyrics
Kene Jai Lauuke Na Rahatiya Nu Ho
Ke Se Sunai Dil Ke Batiya Nu Ho
Kene Jai Lauuke Na Rahatiya Nu Ho
Ke Se Sunai Dil Ke Batiya Nu Ho
Sahe Ke Padata Badi Chot Ram Ji
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banawal Kahe Chhot Ram Hi
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banawal Kahe Chhot Ram Hi
Samya Ke Jaal Me Dinigiya Ba Fansal
Ruke Na Rowai Na Jatawe Hansal
Jai Ham Jene Wone Mare Log Tana
Jiye Na Hi Deta E Julami Jamana
Mile Nahi Kawano Support Ram Ji
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banwal Kahe Chhot Ram Ji
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banwal Kahe Chhot Ram Ji
Bate Hamke Gherale E Gam Ke Badriya
Lagta Nakam Ab Sause Umariya
Sochal Sahejal Sapanwa Ba Ruthal
Rahe Kewal Hamra Me Khot Ram Ji
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banwal Kahe Chhot Ram Ji
Badahan Bana Dihal Mati Ke Dehiya
Kismat Banwal Kahe Chhot Ram Ji