Yaari Song Lyrics – मासूम शर्मा

Yaari Song Lyrics - मासूम शर्मा

“Yaari” गीत एक हरियाणवी गाना है जिसे मासूम शर्मा ने गाया और संगीतबद्ध किया है। इसके बोल अमरजीत सिंह ने लिखे हैं। म्यूजिक वीडियो में रोहित लांबा और विनय यादव नजर आ रहे हैं, जिसका निर्देशन मोहन बेटाब ने किया है। यह गीत दोस्ती और मित्रों के बीच के गहरे रिश्ते का उत्सव मनाता है।

यारी गाने के बोल

रे देद्यु सांस की कुर्बानी
दू हां तेरे पे वार जवानी
भैया खटर भाई मरज्या
मार्डी कोन्या यार जननी

तेरी ख़तर नाश करंगे
दिल में तेरे वास करेंगे
सेढनिया के बस धरांगे

रे ना जान कटि डरिए
जु कर दुर्योधन की खटर
रण में करण खड्या था अडके
न्यु ही तेरी खातिर खड़ा यार तेरा
चिंता ना करिये

समही हो अर्जुन या कोई
उस्ते भी बड़ा योद्धा
जे ना मिला खाक में
आया तो फेर बात करिये

रे जुनसे चले खिलाफत में
ना उनेने बिल्कुल चलन दा
अगले करे बात मारन की
हमना बाल भी हल्लन दा

उन्ने अंदाज़ा भी कोन्या
म्हारा जीण का फ़ायदा के
म्हरे होते हाथ गेरदे
म्हारा जीण का फ़ायदा के

रे उनकी तैरे लाश नाले में
बेशाक कार्ड फोन सेल ने
जिंदगी दी ऊपर आले ने
जेके सुथरी ढल मारिये

ज्युकर दुर्योधन की खातिर
रण में करण खड़ा था आडके
न्युए तेरी ख़तर खड़ा यार तेरा
चिंता ना करिये

समही हो अर्जुन या कोई
उस्ते भी बड़ा योद्धा
जे ना मिला खाक में
आया तो फेर बात करिये

रे जुन्से चले खिलाफत में
ना उनेने बिल्कुल चलन दा
अगले करे बात मारन की
हम ना बाल भी हल्लन दा

जो असल मर्द में खूबी
वो म्हारे सारी पावेंगी
घाटे में खून हो चाये ना होवे
पर खुदारी पावेगी

अमर में नू तो बोझ से थोडा
पर बात भारी पवेगी
कर्णवलिया लाख बूरा पार
ना गदारी पावेगी

आरे हम इसी बात ते चायेंगे
जिस्ते लागे तो बीएस लागे
हम तो यारी तोड़ निभाए गए
तू बी बात ते ना फिरये रे

ज्युकर दुर्योधन की खातिर
रण में करण खड़ा था आडके
न्युए तेरी ख़तर खड़ा यार तेरा
चिंता ना करिये

समही हो अर्जुन या कोई
उस्ते भी बड़ा योद्धा
जे ना मिला खाक में
आया तो फेर बात करिये

Yaari Song Lyrics

Re Dedyu Sansa Ki Qurbani
Du Ya Tere Pe Vaar Jawani
Bhaiya Khatar Bhai Marjya
Mardi Konya Yaar Janani

Teri Khatar Nash Karange
Dil Mein Tere Vaas Karange
Sedhaniya Ke Bas Dharange

Re Na Jaan Kati Dariye
Ju Kar Duryodhana Ki Khatar
Ran Me Karan Khadya Tha Adke
Nyu hi Teri Khater Khada Yaar Tera
Chinta Naa Kariye

Samhi Ho Arjun Ya Koyi
Uste Bhee Bada Yodha
Je Naa Mila Khaak Mei
Aaya To Pher Baat Kariye

Re Junse Chaale Khilafat Mein
Na Unene Bilkul Chaalan Da
Agle Kare Baat Maran Kee
Humna Baal Bhi Hallan Da

Unne Andaza Bhee Konya
Mhara Jeen Ka Fayda Ke
Mhre Hote Hath Gerde
Mhara Jeen Ka Fayda Ke

Re Unki Taire Laash Naale Mein
Beshak Karde Phone Sale Ne
Zindgi Di Uppar Aale Ne
Jeeke Suthri Dhaal Mariye

Jyukar Duryodhana Ki Khatar
Ran Mein Karan Khada Tha Aadke
Nyue Teri Khatar Khada Yaar Tera
Chinta Na Kariye

Samhi Ho Arjun Ya Koyi
Uste Bhee Bada Yodha
Je Naa Mila Khaak Mei
Aaya To Pher Baat Kariye

Re Junse Chale Khilafat Mein
Na Unene Bilkul Chalan Da
Agle Kare Baat Maran Ki
Hum Na Baal Bhi Hallan Da

Jo Asal Mard Mein Khubi
Wo Mahare Sari Pawengi
Ghaate Mein Khoon Ho Chaye Na Howe
Par Khudari Pawegi

Amar Mein Nu Toh Bojh Se Thoda
Par Baat Bhari Pawegi
Karnawliya Lakh Bura Par
Na Gadari Pawegi

Aare Hum Isi Baat Te Chayegye
Jiste Lage To Bs Lagaye
Hum To Yaari Tod Nibhaya Gaye
Tu Bi Baat Te Na Firye Re

Jyukar Duryodhana Ki Khatar
Ran Mei Karan Khada Tha Aadke
Nyue Teri Khatar Khada Yaar Tera
Chinta Na Kariye

Samhi Ho Arjun Ya Koyi
Uste Bhee Bada Yodha
Je Naa Mila Khaak Mei
Aaya To Pher Baat Kariye

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *