Cheete Lyrics: मासूम शर्मा

Cheete Lyrics: मासूम शर्मा

Cheete Lyrics: “चीते” 2025 में रिलीज़ हुआ एक दमदार हरियाणवी गीत है, जिसे मसूम शर्मा ने अपनी शक्तिशाली आवाज़ में गाया है। इस गाने के बोल एंडी दहिया ने लिखे हैं, जबकि संगीत पिन्ना म्यूज़िक ने तैयार किया है। इसके वीडियो में मंजीत मोर मुख्य भूमिका में नजर आ रहे हैं और निर्देशन मोहन बेताब ने किया है। यह गीत अपनी जोशीली बीट्स और बोल्ड अंदाज़ के कारण हरियाणवी म्यूज़िक प्रेमियों के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है।

चीते गीत

हम बालक दिल के चीते से,
जो खेली बाजी जीते से,
जो खुद ने कह दे दागे रे,
वो भजा भजा के पीने से.

कद देखे चीते गिरते रे,
कद देखे चीते मरते रे,
कुत्ते, बिल्ली, गांडू ते कदे,
देखे चीते डरते रे.

काई हॉकी ते तोड़े से,
काइयां के मारे बीते से,
महरे 100 ते ऊपर होय,
मुक़दमे सारे जीते से.

हम बालक दिल के चीते से,
जो खेली बाजी जीते से,
जो खुद ने कह के दागे रे,
वो भजा भजा जे पीते से।
हम बालक दिल के चीते से।

हम गामा आले बालक से

हम गामा आले बालक से,
हम काम आले बालक से,
कोई और नहीं, जिसने हत्या कराई,
मेरे मामा आले बालक से.

चाटी पे गोदे धर दिये जाँगे,
ख़ून में बोड़े कर दिए जाएँगे,
जो सीधे अंती दहिया ने,
चौक पे कोड़े कर दिए जांगे.

चौक पे कोड़े कर दिये जायेंगे,
ताड़के करके फुल चले,
सांझ ने होजा रीते से,
जिनकी नाद में सरिया था,
उन ने मारे बंदे फ़ीके से।

हम बालक दिल के चीते से,
जो खेली बाजी जीते से,
जो खुद ने कह के दागे रे,
वो भजा भजा जे पीते से।
हम बालक दिल के चीते से।

हम बालक पाक पवित्र रे

हम बालक पाक पवित्र रे,
माहरा चांद ते साफ चरित्र रे,
यार-प्यार गाड़ी मुझे,
ना राखी महिला मितर रे.

ना मरते बड्डा वेंडर रे,
एक खेत में खादी रक्षक रे,
दिल्ली में बंदे मरन का,
हमने ले रखा टेंडर रे.

हमने ले रखा टेंडर रे,
काई छत ते नीचे बागा दिये,
कै गाड़ी गेल घसीटे से,
राजा थे राजा से पहले दिन भी,
मेरे दर्द बीते से.

हम बालक दिल के चीते से,
जो खेली बाजी जीते से,
जो खुद ने कह के दागे रे,
वो भजा भजा जे पीते से।
हम बालक दिल के चीते से।

Cheete Lyrics

Ham baalak dil ke cheete se,
Jo kheli baaji jeete se,
Jo khud ne keh de daage re,
Wo bhaja bhaja ke peete se.

Kad dekhe cheete girte re,
Kad dekhe cheete marte re,
Kutte, billi, gandu te kade,
Dekhe cheete darte re.

Kai hockey te tode se,
Kaiyan ke maare beete se,
Mahre 100 te upar hoye,
Mukadme saare jeete se.

Ham baalak dil ke cheete se,
Jo kheli baaji jeete se,
Jo khud ne keh ke daage re,
Wo bhaja bhaja je peete se.
Ham baalak dil ke cheete se.

Ham Gama Aale Baalak Se

Ham Gama aale baalak se,
Ham Kaama aale baalak se,
Koi aur nahi, jine murder kara,
Mere mama aale baalak se.

Chaati pe gode dhar diye jange,
Khoon me bode kar diye jange,
Jo seedhe anty Dahiya ne,
Chock pe kode kar diye jange.

Chock pe kode kar diye jange,
Tadke karke full chale,
Sanjh ne hoja reete se,
Jinki naad me sariya tha,
Un ne maare bande feeke se.

Ham baalak dil ke cheete se,
Jo kheli baaji jeete se,
Jo khud ne keh ke daage re,
Wo bhaja bhaja je peete se.
Ham baalak dil ke cheete se.

Ham Baalak Pak Pavitar Re

Ham baalak pak pavitar re,
Mahra chaand te saaf charitar re,
Yaar-pyaar gadi me,
Na rakhi mahila mitar re.

Na marte badda vendor re,
Ek khet me khadi defender re,
Dilli me bande maran ka,
Hamne le rakha tender re.

Hamne le rakha tender re,
Kai chhat te neeche baga diye,
Kai gadi gel ghaseete se,
Raja the raja se maade din bhi,
Maare ache beete se.

Ham baalak dil ke cheete se,
Jo kheli baaji jeete se,
Jo khud ne keh ke daage re,
Wo bhaja bhaja je peete se.
Ham baalak dil ke cheete se.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *