Whatcha Need Lyrics: एनडी कंडू

Whatcha Need Lyrics: एनडी कंडू

“Whatcha Need Lyrics” हरियाणवी गीत है, जिसे गाया है एनडी कंडू ने। इसका संगीत शाइन ने तैयार किया है और बोल नीर कतेसरा ने लिखे हैं। यह गीत हरियाणवी हंटर्स ग्रुप पर आधारित है और इसका निर्देशन सौरव धीयर ने किया है। गीत की शैली और प्रस्तुति इसे हरियाणा में काफी लोकप्रिय बनाती है।

व्हाटचा नीड के बोल

चमक!

सेज भाई पे जो होवे उह यकीन जैसा छोरा
जामा आदे धोरे लागती ज़मीन जैसा छोरा

औजला ज्यू गनेया की मशीन जैसा चोरा
मेहंगी महफिलां में मेहंगी शैंपेन जैसा छोरा

तनय उतना आ बेरा मने जितना बताया
आजया इब्ब माई दिखौं तने अदाकारी छोरे की
ओर बता के के चाहिए

और बता केके चाहिए जानकारी छोरे की
और बता केके चाहिए
और बता के के चाहिए जानकारी छोरे की
और बता के के चाहिए

क्या चाहिए?

कदे जिन कदे देसी
कदे रोला कदे पेशी
कदे लोई कदे खेसी
नुए चाल्डी रेहवे रे

कडे कार कडे मेस्सी
रे माई शांत तू कलेशी
19 20 तेरे जैसी
हवा घाल्डी रवे रे

कटेसरे की गलिया टी सीखी नीर ने
आज जो चंडीगढ़ जा के बोले कलाकार छोरे की
और बता के क्या चाहिए

और बता के क्या चाहिए जानकरी छोरे की
और बता के क्या चाहिए
बता और के क्या चाहिए जानकरी छोरे की
और बता के क्या चाहिए

क्या चाहिए?

नये ते रंग सारे जच्चे
पार कला पसंदीदा
तेरे भाईयां में ते
पूछे छोटा साला पसंदीदा

चोरा लेथल जामा रे
तेरे आंख्यां ज्यू कसूता
उन्न ता नेचर गार्म
पर पाला पसंदीदा

अरे गैरे हाथ मे
न झुल्या कदे छोरा
इक्की माँ ने ऐ सी ताली
दिखला बाला सदा छोरे की
और बता के क्या चाहिए

और बता के क्या चाहिए जानकरी छोरे के
और बता के क्या चाहिए
और बता के क्या चाहिए जानकरी छोरे के
और बता के क्या चाहिए

Whatcha Need Lyrics

Shine!

Sage Bhai Pe Jo Hove Uh Yakeen Jisa Chora
Jama Ade Dhore Laagti Zameen Jisaa Chhora

Aujla Jyu Ganeya Kee Machine Jisa Chora
Mehngi Mehfilan Me Mehngi Champagne Jisa Chora

Taney Utna Aa Bera Mane Jitna Bataya
Aajaya Ibb Mai Dikhaun Tane Adakaree Chhorey Kee
Oar Bta Ke Ke Chahiye

Aur Bata KeKe Chahiye Jaankari Chore Ki
Aur Bata KeKe Chahiye
Aur Bata K K Chahiye Jaankari Chhore Kee
Aur Bataa K K Chahiye

Whatcha Need?

Kade Jin Kade Desi
Kade Rola Kade Peshi
Kade Loi Kade Khesi
Nue Chaldi Rehve Rey

Kade Car Kade Messi
Re Mai Calm Tu Kaleshi
19 20 Tere Jaisi
Hawa Ghaldi Rhve Rey

Katesre Kee Galiya T Sikhhi Neer Ne
Aaj Jo Chandigarh Jaa Ke Bole Kalakari Chhore Ki
Aur Bata Ke Kya Chahiye

Aur Bata Ke Kya Chahiye Jaankari Chore Ki
Aur Bata Ke Kya Chahiye
Bata Aur Ke Kya Chahiye Jaankari Chore Ki
Aur Bata Ke Kya Chahiye

Whatcha Need?

Naye Te Rang Sare Jacche
Par Kala Fav
Tere Bhaiyan Mei Te
Puchhe Chhota Salaa Fav

Chora Lethal Jama Re
Tere Aankhyan Jyu Kasooota
Unn Ta Nature Garm
Par Paala Fav

Arre Garre Haathha Mei
Na Jhulya Kade Chora
Ikki Maa Ne Ae Si Taali
Dikhla Bala Sada Chore Ki
Aur Bata Ke Kya Chahiye

Aur Bata Ke Kya Chahiye Jankari Chore K
Aur Bata Ke Kya Chahie
Aur Bata Ke Kya Chahiye Jankari Chore K
Aur Bata Ke Kya Chahiye

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *