Ghungroo Song Lyrics: गीत “घुंगरू” को गायक राजू पंजाबी ने अपनी ऊर्जा भरी आवाज़ में गाया है। इसके बोल नवीन विशाल ने लिखे हैं और संगीत भी राजू पंजाबी ने दिया है। इस गीत में राजू पंजाबी और हिमांशी गोस्वामी कलाकारों के रूप में नजर आते हैं। यह गाना अपनी मज़ेदार धुन और मनोरंजक अंदाज़ के कारण दर्शकों में काफी लोकप्रिय हो रहा है।
घुंगरू
तेरा एकतरफा सै सिस्टम पाछै सारे छोड़ दिए
एकतरफा सै सिस्टम पाछै सारे छोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
संगीत…..
हो बिजली सी पाटी जणु अम्बर तै उतरी
छम छम छम छम करती डोले ऊपर तै सुथरी
हो बिजली सी पाटी रै जणु अम्बर तै उतरी
छम छम छम छम करती डोले ऊपर तै सुथरी
जो तेरी टक्कर मै आवै उसकी काड मरोड़ दिए
तेरी टक्कर मै आवै उसकी काड मरोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
संगीत…..
हो लगै कसुती जहरी रै जणु डोले नाग मंडेरे पै
पलका लागै नवीन विशु कै चमक कसुती चेहरे पै
हो लगै कसुती जहरी रै जणु डोले नाग मंडेरे पै
पलका लागै नवीन विशु कै चमक कसुती चेहरे पै
सुन्ना लगै पपोसा तनै पाड़ के तोड़ दिए
सुन्ना लगै पपोसा तनै पाड़ के तोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
इसा मारया खैंच कै ठुमका घुंघरू सारे तोड़ दिए
Ghungroo Song Lyrics
Tera ektarafa se system paachhe saare chhod diye
Ektarafa se system paachhe saare chhod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye
Music…..
Ho bijali si paati jnu ambar te utari
Chham chham chham chham krti dole upar te suthri
Ho bijali si paati jnu ambar te utari
Chham chham chham chham krti dole upar te suthri
Jo teri takkar me aave uski kaad marod diye
Teri takkar me aave uski kaad marod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye
Music…..
Ho lage kasuti jahari re jnu dole naag mandere pe
Palka laage naveen vishu ke chamak ksuti chehre pe
Ho lage kasuti jahari re jnu dole naag mandere pe
Palka laage naveen vishu ke chamak ksuti chehre pe
Sunna lage paposa tne paad ke tod diye
Sunna lage paposa tne paad ke tod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye
Issa marya khench ke thumka ghungroo saare tod diye