Chala chadra mein adra manai lihal jaau: यह भोजपुरी गाना खेसारी लाल यादव की आवाज़ में बहुत लोकप्रिय है। इसके बोल दिल को छूने वाले और संगीत बेहद मजेदार है। गाने में उत्साह और पारंपरिक भोजपुरिया रंग झलकता है, जो सुनने वालों को झूमने पर मजबूर कर देता है।
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ
अरे हमहू पियब तुन्हू पिया … पिया पिया
त मूड बनाई लिहल जा…..ऊ
हमहू पियब तुन्हू पिया …त मूड बनाई लिहल जा..ऊ
चला चदरा में…
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
अरे हम्हू जीयब तुन्हु जिया…. जिया जिया
त कुल फसाई लिहल जा…ऊ
अरे हम्हू जीयब तुन्हु जिया….त कुल फसाई लिहल जाऊ
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
अरे मुअनी रे माई मुअनी ऐ होरीलवा के दरद से मुअनी….2
( एक लैची__दू लईची__लैची लैची ,
पेट में होरिला बोले चाची चाची )….2
अरे बल्ब समझके… ऐ भाईया लोग
अरे बल्ब समझके इता देखा पावर हाउस छुअनी ,
ऐ दादा मूअली ई होरिलवा के दरद से मुअली
अरे मुअनी रे माई मुअनी ऐ होरीलवा के दरद से मुअनी
हमहु धरब, तुंहू धरा , हुमचाई लिहल जाऊ….2
चला चदरा में
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
हेरे पहली पिर जब आइले , हम अंगना बइठ बिताईले
मर गई मर गई दईया रे…..2
ननदो , के भईया जब , डालले….3
अरे हमहू सटब तुंहु सटा ,खूब सटाई लिहल जाऊ….2
त चला चदरा में
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
चला चदरा में अदरा मनाई लिहल जाऊ….2
Chala chadra mein adra manai lihal jaau
Are hamhu piyab tunhu piya… piya piya
Tu mood banai lihal ja… oo
Hamhu piyab tunhu piya… tu mood banai lihal ja… oo
Chala chadra mein…
Chala chadra mein adra manai lihal jau… (2)
Are hamhu jeeyab tunhu jiya… jiya jiya
Tu kul fasai lihal ja… oo
Are hamhu jeeyab tunhu jiya… tu kul fasai lihal jaau
Chala chadra mein adra manai lihal jau… (2)
Are muani re mai muani ae horilwa ke dard se muani… (2)
(Ek laichi__ do laichi__ laichi laichi,
Pet mein horila bole chachi chachi)… (2)
Are bulb samajhke… ae bhaiya log
Are bulb samajhke ita dekha powerhouse chuani,
Ae dada muali ee horilwa ke dard se muali
Are muani re mai muani ae horilwa ke dard se muani
Hamhu dharba, tunhu dhara, humchai lihal jaau… (2)
Chala chadra mein
Chala chadra mein adra manai lihal jaau… (2)
Here pahli pir jab aile, ham angana baith bitail
Mar gayi mar gayi daiya re… (2)
Nando, ke bhaiya jab, daalle… (3)
Are hamhu satab tunhu sata, khoob satai lihal jaau… (2)
Tu chala chadra mein
Chala chadra mein adra manai lihal jau… (2)
Chala chadra mein adra manai lihal jau… (2)
Chala chadra mein adra manai lihal jau… (2)