Mere Panje Pe Sipahi Lyrics: रुचिका जांगिड़

Mere Panje Pe Sipahi Lyrics: रुचिका जांगिड़

Mere Panje Pe Sipahi Lyrics: यह गीत “मेरे पंजे पे सिपाही” रुचिका जांगिड़ ने गाया है। लक्ष्य कटारिया और अंजली राघव ने इसमें अभिनय किया है। राजू कंडेला ने इसके शब्द लिखे हैं और जीआर म्यूजिक ने इसे संगीत दिया है। यह गीत उत्साह और हिम्मत से भरा हुआ है।

मेरे पँजे पे सिपाही लिरिक्स

चुन्दड़ मै मोती मारै चमकारे
झोली मै टूट कै पड़ज्यांगे तारे
हो नेता की ज्यू रहवै कररया चोखी पढाई
नेता की ज्यू रहवै कररया चोखी पढाई

हो पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही
हां पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही

संगीत…..

सरपंच सै सुसरा मेरा चौधर हाथ मै
हो डीसी भी ना बोलै रहवै औकात मै
सरपंच सै सुसरा मेरा चौधर हाथ मै
हो डीसी भी ना बोलै रहवै औकात मै

रै गुड़गामे मै जाकै मेरी शॉपिंग कराई
रै गुड़गामे मै जाकै मेरी शॉपिंग कराई
हो पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही
हां पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही

संगीत…..

वो राजू कंडेला मेरे शौक पुगावै सै
हाए जींद शहर तै गले की कंठी ल्यावै सै
वो राजू कंडेला मेरे शौक पुगावै सै
हाए जींद शहर तै गले की कंठी ल्यावै सै

मेरी घुमन खातर उसनै नई थार कढाई
घुमन खातर उसनै नई थार कढाई
हो पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही
हां पिया जी की चालै होरी फुल सै चढ़ाई
रै एड़ी नीचै थाना मेरे पंजे पै सिपाही

Mere Panje Pe Sipahi Lyrics

Chundad me moti maare chamkaare
Jholi me toot ke padjyange taare
Ho neta ki jyu rehve karrya chokhi padhaai
Neta ki jyu rehve karrya chokhi padhaai

Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi
Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi

Music…..

Sarpanch se susra mera chaudhar hath me
Ho DC bhi na bole rehve aukaat me
Sarpanch se susra mera chaudhar hath me
Ho DC bhi na bole rehve aukaat me

Re gudgaame me jaake meri shopping karayi
Re gudgaame me jaake meri shopping karayi
Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi
Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi

Music…..

Vo raju kandela mere shauk pugaave se
Haye jind shahar te gale ki kanthi lyave se
Vo raju kandela mere shauk pugaave se
Haye jind shahar te gale ki kanthi lyave se

Meri ghuman khatar usne nyi thaar kadhai
Ghuman khatar usne nyi thaar kadhai
Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi
Ho piya ji ki chaale hori full se chadhai
Re aidi niche thana mere panje pe sipahi

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *