Morni Lyrics: रुचिका जांगिड़

Morni Lyrics: रुचिका जांगिड़

Morni Lyrics: रुचिका जांगिड़ की आवाज़ में “मोर्नी” एक हरियाणवी गाना है, जिसके बोल बिट्टू शर्मा ने लिखे हैं और संगीत डॉ. म्यूज़िक ने दिया है। यह गीत एक चंचल और आत्मविश्वासी लड़की की कहानी बयां करता है जो अपनी स्टाइल और नखरों से सबका दिल जीत लेती है। गाने की धुन और बोल दोनों ही काफी आकर्षक हैं।

जब चालूंगी बन मोरनी सी देखेंगे मन्नै सारे
चाँद भी राजी होज्यागा फेर टिमटिमावंगे तारे
मनै देख सोरखी जी करै फॉलो छोरी शहरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की

संगीत…..

बंगला कोठी ना कार चाहवे ना गल मै मोटे हार चाहवे
ना करू डिमांड मै सूटा की ना महंगे से श्रृंगार चाहवे
ना करू डिमांड मै सूटा की ना महंगे से श्रृंगार चाहवे

जे प्यार करो तो बात ना करियो हेरा फेरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की

संगीत…..

सुण मड़कगी जुत्ती मेरी लहरावै खुले बाल दिखे
झुमके चूमेंगे गाला नै इमरान हाशमी ढाल दिखे
झुमके चूमेंगे गाला नै इमरान हाशमी ढाल दिखे

मक्रेश करै मेरा झुलण नै पाणी लहरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की
मनै ल्यादो स्यानो जी पाजेब सुन्ने पैरा की

Morni Lyrics

Jab Chaalungi ban morni si dekhenge mnne saare
Chand bhi raji hojyaga fer timtimavnge taare
Mne dekh sorkhi ji kre follow chhori shehra ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki

Music…..

Bangla kothi na car chahve na gal me mote haar chahve
Na kru demand mai suita ki na mehnge se shingaar chahve
Na kru demand mai suita ki na mehnge se shingaar chahve

Je pyar kro to baat na kariyo hera fera ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki

Music…..

Sun madkengi jutti meri lehrave khule baal dikhe
Jhumke chumenge gala ne imraan hashmi dhal dikhe
Jhumke chumenge gala ne imraan hashmi dhal dikhe

Makresh kre mera jhulan ne paani lehra ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki
Mne lyado syano ji pajeb sunne pera ki

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *