Bhang Ke Swad Lyrics: खेसारी लाल यादव | तोशी द्विवेदी

Bhang Ke Swad Lyrics: खेसारी लाल यादव | तोशी द्विवेदी

Bhang Ke Swad Lyrics: ‘भांग के स्वाद’ एक धमाकेदार भोजपुरी गाना है जिसमें खेसारी लाल यादव और तोशी द्विवेदी की जोड़ी नजर आती है। इस गाने को खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज ने गाया है। इसका संगीत प्रियांशु सिंह ने तैयार किया है और बोल लिखे हैं अभिनव प्रताप सिंह ने। यह गाना वेव म्यूजिक द्वारा रिलीज़ किया गया है।

भांग के स्वाद लिरिक्स

आरे भांग लेल भांग लेल
बाटे सावन में मांग लेल
ना देह ना कांवर हिली
आरे बहुते पावर मिली
एकर टेस्ट के ना तनी अंदाजा बा हो
अंदाजा बा हो, अंदाजा बा हो

(लागता मिलावल एमे गांजा बा हो)
ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो
(ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो)

बोलबम के हाला बा खाली शिवाला बा,
लागल कांवरिया के जाम बा, लेले दु पुड़िया सस्ते ही दाम बा

तहरा भांगिया के बहुत डिमांड बाटे
(हो ब्रांड बाटे, हो ब्रांड बाटे)

जे भी खईलस ऊ मस्ती में राजा बा हो, आरे राजा बा हो

(लागता मिलावल एमे गांजा बा हो)
ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो
(ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो)

सभे करत सेवन बा, पहिला पसन बा
ई दवाई ह करी ना हरजी, सुन अभिनव हो आई एनर्जी

सभे मस्ती में जात बाबाधाम बाटे
(महादेव जी से पावत इनाम बाटे)

खेसारी राहुल लहरावत गेरुआ धाजा बा हो, आरे धाजा बा हो

(लागता मिलावल एमे गांजा बा हो)
ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो
(ताहरा भांग के स्वाद में त माजा बा हो, बड़ी ताजा बा हो)

Bhang Ke Swad Lyrics

Arre Bhang Lel Bhang Lel
Baante Saawan Mein Maang Lel
Na Deh Na Kanwar Hili
Arre Bhaute Power Mili

Ekar Test Ke Na Tani Andaza Ba Howe
Andaza Ba Howe, Andaza Ba Howe

Lagta Milawal Aeme Gaanja Ba Howe
Tahra Bhang Ka Swaad Mein Ta Maza Ba Ho, Badi Taza Ba Ho
Tahra Bhang Ka Swaad Mein Ta Maza Ba Ho, Badi Taza Ba Ho

Bolbam Ke Hala Ba Khali ShiBala Ba
Lagal Kanwariya Ke Jaam Ba, Lele Du Pudiya Saste Hi Daam Ba

Tehra Bhangiya Ke Bahaut Demand Bante
Ho Brand Bante, Ho Brand Bante
Je Bhi Khailas Uhi Masti Mein Raza Ba Ho , Arre Raza Ba Ho

Sabhe Karat SeBan Ba, Pahila Pasan Ba
Ee Dawai Ha Kari Na Harji, Sun Abhinav Ho Aayi Energy
Sabhe Masti Mein Jaat Babadham Baate
Mahadev Ji Se Pawat Inaam Baate

Lagta Milawal Aeme Gaanja Ba Howe
Tahra Bhang Ka Swaad Mein Ta Maza Ba Ho, Badi Taza Ba Ho
Tahra Bhang Ka Swaad Mein Ta Maza Ba Ho, Badi Taza Ba Ho

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *