RAJA JA TARA LONDON LYRICS – शिल्पी राज | धर्मेंद्र पटेल

RAJA JA TARA LONDON LYRICS – शिल्पी राज | धर्मेंद्र पटेल

RAJA JA TARA LONDON LYRICS – धर्मेंद्र पटेल और शिल्पी राज द्वारा गाया गया हाल ही में रिलीज़ हुआ भोजपुरी गाना “राजा जा तारा लंदन” दर्शकों को बहुत पसंद आ रहा है। इस गाने में शिवानी यादव और धर्मेंद्र पटेल ने अभिनय किया है। संगीतकार जयदेश माहि द्वारा दिए गए संगीत और जयदेश अरुण राज पाल द्वारा लिखे गए बोल गाने की भावनात्मक गहराई को सुंदरता से उजागर करते हैं। गाने की लिरिकल गहराई को जानने के लिए जुड़े रहें ईगो रिकॉर्ड्स भोजपुरी के यूट्यूब चैनल पर।

RAJA JA TARA LONDON LYRICS – शिल्पी राज | धर्मेंद्र पटेल

“राजा जा तारा लंदन” गाने के बोल

जाए के ना मन करे तोहरा से दूर हो
पैसे के कारण बानी रानी मजबूर हो

नाहीं जे कमाईब ता कहां से खाईब
करब याद तोहे हरदम

हेने आवा कदी चंदन
ये राजा जा तारा तू ता लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ये राजा जा तारा तू ता लंदन

चल जाईब बहरा ता कटी कैसे रातिया
याद आई कैल तोहर मिठी मिठी बातिया

एह मजबूरी धनी हमके सतावता
कथी करी कुछो अब समझ ना आवता

बातिया के मना नाहीं जिध तू करा
करब फोन तोहे हरदम

हेने आवा कदी चंदन
ये पिया जा तारा तू ता लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ये पिया जा तारा तू ता लंदन

जा तारा ता जा ये पिया ठीक से कमाईहा
कवनो सवाल से ना नजर लड़ाईहा

जन घबराए ये धनी खतबानी किरिया
जात बानी हम धर्मेंद्र के भइया
तोहरा ला अरुण जयदेश से कहके
भेजब मोबाइल हम सैमसंग

हेने आवा कदी चंदन
ये पिया जा तारा तू ता लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ये पिया जा तारा तू ता लंदन

Raja Ja Tara London Lyrics

Jaye Ke Na Man Kare Tohra Se Dur Ho
Paise Ke Karan Bani Rani Majboor Ho

Jaye Ke Na Man Kare Tohra Se Dur Ho
Paise Ke Karan Bani Rani Majboor Ho

Nahi Je Kamaib Ta Kaha Se Khiaaib
Karab Yaad Tohe Hardam

Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Raja Jatara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Raja Ja Tara Tu Ta Londan

Chal Jaiba Bahra Ta Kati Kaise Ratiya
Yaad Aai Kail Tohar Mithi Mithi Batiya

Ehe Majoori Dhani Hamake Satawta
Kathi Kari Kuchho Ab Samajh Na Aawta

Batiya Ke Mana Nahi Jidh Tu Kara
Karab Phone Tohe Hardam

Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Piya Ja Tara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Piya Ja Tara Tu Ta Landan

Ja Tara Ta Ja Ye Piya Thik Se Kamaiha
Kawno Sawat Se Na Najar Ladaiha

Jan Ghabra Ye Dhani Khatbani Kiriya
Jat Bani Ham Dharmendra Ke Bhiriya
Tohra La Arun Jaydesh Se Kahke
Bhejab Mobile Ham Samsung

Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Piya Ja Tara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ye Piya Ja Tara Tu Ta Londan.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *