Dildaar Lyrics: विशाल मिश्रा | मनोज तिवारी

Dildaar Lyrics: विशाल मिश्रा | मनोज तिवारी

Dildaar Lyrics: “दिलदार” एक भावुक और दिल को छू जाने वाला गाना है, जिसे विशाल मिश्रा और मनोज तिवारी ने गाया है। यह गाना प्रेम, वियोग और दिल की गहराइयों को दर्शाता है। इसकी मधुर धुन और भावपूर्ण बोल श्रोताओं को भावनाओं से भर देते हैं।

दिलदार लिरिक्स

का करब अगर कहीं प्यार हो गइल
का करब अगर कहीं प्यार हो गइल

उजे एक नजर मिलल रहे दिलदार हो गइल
का करब अगर कहीं प्यार हो गइल

नैना मिलाके बढ़ गईली आगे
लागल की कुछ मुंह से बोली

कुछ दूर जाके, मुड़ के भी देखली
हम लगनी देखे रंगोली

नैना मिलाके बढ़ गईली आगे
लागल की कुछ मुंह से बोली

कुछ दूर जाके, मुड़ के भी देखली
हम लगनी देखे रंगोली

हम लगनी देखे रंगोली
धक धक बढ़ल जईसे लगल

इकरार हो गइल
धक धक बढ़ल जईसे लगल

इकरार हो गइल
उजे एक नजर मिलल रहे दिलदार हो गइल
का करब अगर कहीं प्यार हो गइल

Dildaar Lyrics

Ka karab agar kahin pyaar ho gail
Ka karab agar kahin pyaar ho gail

Uje ek nazar milal rahe dildaar ho gail
Ka karab agar kahin pyaar ho gail

Naina milaake badh gaili aage
Laagal ki kuchh muh se boli

Kuchh door jaake, mud ke bhi dekhli
Hum lagni dekhe rangoli

Naina milaake badh gaili aage
Laagal ki kuchh muh se boli

Kuchh door jaake, mud ke bhi dekhli
Hum lagni dekhe rangoli

Hum lagni dekhe rangoli
Dhak dhak badhal jaise lagal

Ikraar ho gail
Dhak dhak badhal jaise lagal

Ikraar ho gail
Uje ek nazar milal rahe dildaar ho gail
Ka karab agar kahin pyaar ho gail

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *