Suna Dewar Jee Lyrics: फिल्म “ससुरा बड़ा पैसे वाला” में मनोज तिवारी और रानी चटर्जी ने मुख्य भूमिका निभाई है। इस फिल्म का गाना “सुना देवर जी” बहुत ही लोकप्रिय हुआ, जिसमें देसी अंदाज और मजेदार बोल देखने को मिलते हैं। यह गाना शादी, देवर-भाभी की नोकझोंक और भोजपुरी संस्कृति की मस्ती को खूबसूरती से दिखाता है।
सुना देवर जी बतिया कहिला ।।
सुना देवर जी कहिला ,सोभे दुल्हा जवानी के
कला कला तू बियाह ,कला कला तू बियाह
गोर दबवायेम देवरानी से
ना …ना …ना …..ना
मेहरी आई रॉब जमाई
अरे मेहरी आई रॉब जमाई ,मानी नाही आसानी से
नाही करब हम बियाह,नाही करब हम बियाह
ना ना करब न बियाह ,बचल रहब परेशानी से
।। अच्छा ई बात बा ।।
।।हा तब का ।।
रोटी पकावत पकावत ऐ बबुआ ,थक गिल बा मनवा
देवरानी के आईला से मिली हमनी के निक भोजनवा
।। सपना देखत बाद्दू का ।।
रोटी पकावत पकावत ऐ बबुआ ,ठाक गिल बा मनवा
देवरानी के आईला से मिली हमनी के निक भोजनवा
छोद्दी दा असरा बा बड़ी लफडा , पूछी ना एक लोटा पानी के
नाही करब हम बियाह ,बचल रहब परेशानी से
मेहरी आई रोब चलाई ,मानी नहीं आसानी से
ना ना करब ना बियाह ,बचल रहब परेशानी से
हमही खनवो बनाइब ऐ भौजी ,गोरवो देब दबाई हो
मत देखा देवरानी के सपना ,हम ना लफड़ा बढायिब हो
मत देखा देवरानी के सपना ,हम ना लफड़ा बढायिब हो
ना ना करब ना बियाह ,बचल रहब परेशानी से
बहु न लिआयिब अइसन वइसन ,खोजब घर खानदानी से
कलि चाचा जी बियाह ,सेवा कराइब चाचानी से
मेहरी आई रोब चलाई ,मानी नहीं आसानी से
ना ना करब ना बियाह बचल रहब परेशानी से
Suna Dewar Jee Lyrics
Suna devar ji batiya kahila
Suna devar ji kahila, sobhe dulha jawani ke
Kala kala tu biyah, kala kala tu biyah
Gor dabvayem devarani se
Na… na… na… na…
Mehri aayi rob jamayi
Are mehri aayi rob jamayi, maani nahi aasani se
Nahi karab hum biyah, nahi karab hum biyah
Na na karab na biyah, bachal rahab pareshani se
Achha ee baat ba.
Ha tab ka?
Roti pakawat pakawat ae babua, thak gil ba manwa
Devarani ke aaila se mili hamni ke nik bhojanwa
Sapna dekhata baddu ka?
Roti pakawat pakawat ae babua, thak gil ba manwa
Devarani ke aaila se mili hamni ke nik bhojanwa
Chhoddi da asra ba badi lafda, poochhi na ek lota paani ke
Nahi karab hum biyah, bachal rahab pareshani se
Mehri aayi rob chalayee, maani nahi aasani se
Na na karab na biyah, bachal rahab pareshani se
Hamhi khanwo banaib ae bhauji, gorwo deb dabai ho
Mat dekha devarani ke sapna, hum na lafda badhaib ho
Mat dekha devarani ke sapna, hum na lafda badhaib ho
Na na karab na biyah, bachal rahab pareshani se
Bahu na liyaayib aisan waisan, khojab ghar khandani se
Kali chacha ji biyah, seva karaib chachani se
Mehri aayi rob chalayee, maani nahi aasani se
Na na karab na biyah, bachal rahab pareshani se