Kehu Kuchh Leke Nahi Jayi Lyrics: गंगा पुत्रा (2018) एल्बम का यह गाना पवन सिंह और अर्पणा भगवत की आवाज में Bhojpuri श्रोताओं के दिल में बस चुका है। “Ganga Putra (Original Motion Picture Soundtrack)” में शामिल यह गीत पवन सिंह की दमदार गायिकी और अर्पणा भगवत की भावुक प्रस्तुति के कारण खास बन गया। एल्बम में पारंपरिक और भावनात्मक भोजपुरी संगीत का सुंदर संगम देखने को मिलता है।
केहू कुछ लेके नहीं जाई लिरिक्स
केहू कुछ लेके नहीं जाई
ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
केहू कुछ लेके नहीं जाई
ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
संगीत की व्यवस्था सिंगर द्वारा की गई है
माटी के ई बनल सररिया
माटी के ई बनल सररिया
माटी में मिल जाई ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
केहू कुछ लेके नहीं जाई
ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
हो हो ऊऊओ
हो हो ऊऊओ
पाप या पुण्य के दुए गो डगरिया
जे बानी जेकर मुसाफिर मुसाफिर
जे बानी जेकर मुसाफिर
पाप या पुण्य के दुए गो डगरिया
जे बानी जेकर मुसाफिर मुसाफिर
जे बानी जेकर मुसाफिर
धर्म राज के धर्म काटा पा
धर्म राज के धर्म काटा पा
नेकी पा ती तोउलाई ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
केहू कुछ लेके नहीं जाई
ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
चार कहारिया बास के ढोलिया
ता पर ललकी चदरिया चदरिया
ता पर ललकी चदरिया
चार कहारिया बास के ढोलिया
ता पा ललकी चदरिया चदरिया
ता पा ललकी चदरिया
सोना जइसन देह के अगिया
सोना जइसन देह के अगिया
देला रख बनाई ए भाई हो
केहू कुछ लेके नहीं जाई
केहू कुछ लेके नहीं जाई
ए भाई हो
केहू कुछ leke nahi jayi
Kehu Kuchh Leke Nahi Jayi Lyrics
Kehu kuchh leke nahi jayi
A bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Kehu kuchh leke nahi jayi
A bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Music arrange by Singer
mati ke e banal sarariya
mati ke e banal sarariya
Mati me mil jayi a bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Kehu kuchh leke nahi jayi
A bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Ho ho oooooo
Ho ho oooooo
Pap or punya ke duy go dagariya
Je bani jekar musafir musafir
Je bani jekar musafir
Pap or punya ke duy go dagariya
Je bani jekar musafir musafir
Je bani jekar musafir
Dharm raj ke dharm kata pa
Dharm raj ke dharm kata pa
Neki pa ti toulayi a bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Kehu kuchh leke nahi jayi
A bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Char kahariya bas ke dholiya
Ta par lalaki Chadariya Chadariya
Ta par lalaki Chadariya
Char kahariya bas ke dholiya
Ta pa lalaki Chadariya Chadariya
Ta pa lalaki Chadariya
Sona jaisan deh ke aagiya
Sona jaisan deh ke aagiya
Dela rakh banayi a bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi
Kehu kuchh leke nahi jayi
A bhai ho
Kehu kuchh leke nahi jayi