Ankhiyan Ladal Jab Se Dil Mein Lyrics: फिल्म ‘सैंया के साथ मड़ैया में’ में पवन सिंह की दमदार आवाज़ सुनने को मिलती है। इसके गीत विनय बिहारी ने लिखे हैं और संगीत राजेश गुप्ता ने दिया है। यह फिल्म वेव म्यूजिक लेबल के तहत रिलीज़ हुई है। पवन सिंह के भोजपुरी फैंस के बीच इस फिल्म के गाने और संगीत ने खास जगह बनाई है।
अँखियाँ लड़ल जब से दिल में लिरिक्स
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
हम कैइसे कहीं हमके
तोहरा से प्यार नइखे
हम कैइसे कहीं हमके
तोहरा से प्यार नइखे
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
पहले न हाल कबहूं
अइसन रहे इ दिल के
पहले न हाल कबहूं
अइसन रहे इ दिल के
कुछ बुझात नइखे तोहसे
का हो गइल बा मिलके
कुछ बुझात नइखे तोहसे
का हो गइल बा मिलके
अइसन बेमारी धैइलस
कौनो सुधार नइखे
अखियां लड़ल बा जब से
दिल में करार नइखे
सोचत रहीला तोहके
तोहरे नामे दिल बा धड़के
सोचत रहीला तोहके
तोहरे नामे दिल बा धड़के
जिनगी जिए के मन बा
बहियां तोहर पकड़ के
जिनगी जिए के मन बा
बहियां तोहर पकड़ के
तोहरा सिवा इ जग में
केहू हमार नइखे
तोहरा सिवा इ जग में
केहू हमार नइखे
Ankhiyan Ladal Jab Se Dil Mein Lyrics
Akhiyan ladal ba jab se,
dil mein karar naikhe,
akhiyan ladal ba jab se,
dil mein karar naikhe.
Hum kaise kahi humke,
tohra se pyaar naikhe,
hum kaise kahi humke,
tohra se pyaar naikhe,
akhiyan ladal ba jab se,
dil mein karar naikhe.
Pehle na haal kabhoon,
aisan rahe ii dil ke,
pehle na haal kabhoon,
aisan rahe ii dil ke,
kuch bujhaat naikhe tohra se,
ka ho gayil ba milke,
kuch bujhaat naikhe tohra se,
ka ho gayil ba milke.
Aisan bemari dhailas,
kauno sudhaar naikhe,
akhiyan ladal ba jab se,
dil mein karar naikhe.
Sochat rahila tohre ke,
tohre naame dil ba dhadke,
sochat rahila tohre ke,
tohre naame dil ba dhadke,
jindagi jiye ke man ba,
bahiyan tohar pakad ke,
jindagi jiye ke man ba,
bahiyan tohar pakad ke.
Tohra siwa ii jag mein,
kehu humaar naikhe,
tohra siwa ii jag mein,
kehu humaar naikhe.