Salwar Penhi Piyare lyrics: ‘सलवार पेंही पियारे’ एल्बम का गाना ‘सलवार पेंही पियारे हो’ पवन सिंह और शिवानी सिंह द्वारा गाया गया है। इसके बोल प्रिंस प्रियदर्शी ने लिखे हैं और संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। इसमें सान्वी फीचर कर रही हैं। यह गाना अपने देसी अंदाज और मस्ती भरे शब्दों के कारण युवाओं में काफी लोकप्रिय हो रहा है।
सलवार पेन्हि पियरे लिरिक्स
प्यारी दिल प आरी बनके
रूप तोहर चिरता हो
परता नजर जेकर
पलको ना गिरता हो
त गार्दा गली मे उड़वाला हो
ऐ सखी के लभर
बतिया मिठ मिठ कईला हो
ऐ सखी के लभर
सपने मे अपने से
देह लागे सिहरे हो
कारह् लेलु जियरे
सलवार पेन्ही पियरे हो
कारह् लेलु जियरे
सलवार पेन्ही पियरे हो
मान लेतु बात तनी
राख लेतु मानवा के
आ जिनगी नामे लिख देतु
प्रिंश पवनवा के
कि हम बनेम ना लुगाई हो
ऐ दीपक के भाई
नाही मनिहे हमार पापा हो
मनिहे ना माई
जानतानी बारेलू
प्रियांशु ऐ ला दियारे हो
कारह् लेलु जियरे
सलवार पेन्ही पियरे हो
कारह् लेलु जियरे
सलवार पेन्ही पियरे हो
Salwar Penhi Piyare lyrics
Chikhal chahatara mithawa ke bheli
Aa picha karela ae babu daily daily
Kabo hamra pa line marela
Kabo tarela sakhi saheli (jhoothi)
Dhadheke kareja hamar
Aavelu jab niyare
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho
Pyaari dil pa aari banke
Roop tohar chirta ho
Parta nazar jekar
Palko na girta ho
Ta garda gali mein udwala ho
Ae sakhi ke lover
Batiya mith mith kaila ho
Ae sakhi ke lover
Sapne mein apne se
Deh lage sihre ho
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho
Maan letu baat tani
Rakh letu maanwa ke
Aa jindagi naame likh detu
Prince Pawanwa ke
Ki hum banem na lugai ho
Ae Deepak ke bhai
Nahi manihe hamar papa ho
Manihe na maai
Janatani barelu
Priyanshu ae la diyaare ho
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho
Karah lelu jiyare
Salwar pehnhi piyar ho