Kalkatiya Raja Lyrics: पवन सिंह

Kalkatiya Raja Lyrics: पवन सिंह

Kalkatiya Raja Lyrics: ‘कलकतीया राजा’ एल्बम का गाना ‘कलकतीया राजा‘ पावर स्टार पवन सिंह द्वारा गाया गया है। इसके बोल निक्की निहाल ने लिखे हैं और संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। सहयोग अमित सिंह और विक्की सिंह का रहा। परिकल्पना दीपक सिंह की है और डिजिटल देखरेख अनिल कुमार सिंह ने की है।

कलकतिया राजा लिरिक्स

जनि जा कमाए कलकतिया राजा –
मार ली सवतिया मतिया राजा…..2
लाली ओठलाली कनवा के बाली
सुन होई नाकि के नथिया राजा
जनि जा कमाए कलकतीय राजा –
मार ली सवतिया मतिया राजा…..2

छोरी के मेहर हो जइब हेहर
हमारा से बेसि ना करी उ केअर
इज्जत के हानि करे पइसा जियानी करे
केहु ना सूट बंगाल के पानी करे
सेजिया प टोअब रात भर रोअब
मनब ना महरी के बतिया राजा

जनि जा कमाए कलकतीय राजा –
मार ली सवतिया मतिया राजा…..2

बोल ये पवन आखिर गलती कवन बा
कुछु ना गम बा एके अलम बा
जइब बंगाल तु त उलझन मे डाल के
कुलही बात जाके कहब निक्की निहाल के
जानी जबाना त मारे लागी तना
जाई नशाई इज्जातिया राजा

जनि जा कमाए कलकतीय राजा –
मार ली सवतिया मतिया राजा…..2

Kalkatiya Raja Lyrics

Jani ja kamaaye Kalkatiya Raja –
Maar li savatiya matiya Raja…..2
Laali othlali kanwa ke baali
Sun hoi naki ke nathiya Raja

Jani ja kamaaye Kalkatiya Raja –
Maar li savatiya matiya Raja…..2

Chhori ke mehr ho jaib hehar
Hamra se besi na kari u care
Izzat ke haani kare paisa jiyani kare
Kehu na suit Bengal ke paani kare

Sejiya pa toab raat bhar roab
Manab na mehri ke batiya Raja

Jani ja kamaaye Kalkatiya Raja –
Maar li savatiya matiya Raja…..2

Bol ye Pawan aakhir galti kawan ba
Kuchhu na gam ba eke alam ba
Jaib Bengal tu ta uljhan mein daal ke
Kulhi baat jaake kahab Nikki Nihal ke

Jani jabana ta maare lagi tana
Jai nashai izzatiya Raja

Jani ja kamaaye Kalkatiya Raja –
Maar li savatiya matiya Raja…..2

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *