Razzi Bolja 3 Lyrics – कृष्ण चौहान

Razzi Bolja 3 Lyrics – कृष्ण चौहान

Razzi Bolja 3 Lyrics –  कृष्ण चौहान और शीनम कैथोलिक द्वारा गाए गए रज्जी बोलजा 3 गीत इस मंत्रमुग्ध कर देने वाले ट्रैक में अपनी मनमोहक आवाज़ का इस्तेमाल करते हैं। यह असाधारण रचना उत्तर कुमार और अंजलि राघव के कलाकारों की प्रतिभा को उजागर करती है, जो भावनाओं की एक ऐसी यात्रा का वादा करती है जो किसी और से अलग है। संजय शर्मा के संगीत और कृष्ण चौहान द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले गीतों के साथ, रज्जी बोलजा 3 गीत अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए है।


Razzi Bolja 3 Lyrics – कृष्ण चौहान

राज्जी बोलजा 3

हे रे राज्जी राज्जी बोलेया कर क्यूं
छांव में आवे सै
हे रे राज्जी राज्जी बोलेया कर क्यूं
छांव में आवे सै

हो तन्ने पड़गी लट दारू की
रोज क्यूं पीके आवे सै
हो तन्ने पड़गी लट दारू की
रोज क्यूं पीके आवे सै

यारा गेल्या पड़गी पीनी
क्यूं बोले था मन्ने रात कमिनी
यारा गेल्या पड़गी पीनी
क्यूं बोले था मन्ने रात कमिनी

ओ करदे गलती माफ गोरी रे
मेरा जी कुमलावे सै
करदे गलती माफ गोरी रे
मेरा जी कुमलावे सै
करदे गलती माफ गोरी रे
मेरा जी कुमलावे सै

ए रे राज्जी राज्जी बोलेया कर क्यूं
छांव में आवे सै
हो तन्ने पड़गी लट दारू की
रोज क्यूं पीके आवे सै

बुरी संगत मेरा पिया पकड़ गया
हे रे होगी गलती राम निकड़ गया
बुरी संगत मेरा पिया पकड़ गया
हे रे होगी गलती राम निकड़ गया

हो तेरे सारे बैली यार जार क्यूं
हरा बुलावे सै
हा तेरे सारे बैली यार जार क्यूं
घर बुलावे सै

हो रे राज्जी राज्जी बोलेया कर क्यूं
छांव में आवे सै
हो तन्ने पड़गी लट दारू की
रोज क्यूं पीके आवे सै

मेरी लुगाई सबते न्यारी
पीये पछे लागूं मैं खारी
मेरी लुगाई सबते न्यारी
पीये पछे लागूं मैं खारी

यो किर्षन चौहान गोरी रे
तेरे लाड लदावे सै
यो किर्षन चौहान गोरी रे
तेरे लाड लदावे सै

ए रे राज्जी राज्जी बोलेया कर क्यूं
छांव में आवे सै
हो तन्ने पड़गी लट दारू की
रोज क्यूं पीके आवे सै

यो किर्षन चौहान गोरी रे
तेरे लाड लदावे सै गोरी रे
तेरे लाड लदावे सै गोरी रे
तेरे लाड लदावे सै।

Razzi Bolja 3 Lyrics

He re raji raji boleya kar kyu
Chhau mein aave sai
He re raji raji boleya kar kyu
Chhau mein aave sai

Ho tanne padgi lat daaru ki
Roz kyu pike aave sai
Ho tanne padgi lat daaru ki
Roz kyu pike aave sai

Yaara gelya padgi peeni
Kyu bole tha manne raat kamini
Yaara gelya padgi peeni
Kyu bole tha manne raat kamini

O karde galti maaf gori re
Mera jee kumlaave sai
Karde galti maaf gori re
Mera jee kumlaave sai
Karde galti maaf gori re
Mera jee kumlaave sai

Ae re raji raji boleya kar kyu
Chhau mein aave sai
Ho tanne padgi lat daaru ki
Roz kyu pike aave se

Buri sangat mera piya pakad gya
He re hogi galti Ram nikad gya
Buri sangat mera piya pakad gya
He re hogi galti Ram nikad gya

Ho tere saare baili yaar jaar kyu
Hara bulaave sai
Ha tere saare baili yaar jaar kyu
Ghara bulaave se

Ho re raji raji boleya kar kyu
Chhau mein aave sai
Ho tanne padgi lat daaru ki
Roz kyu pike aave se

Meri lugai sabte nyaari
Piye pache lago main khaari
Meri lugai sabte nyaari
Piye pache lago main khaari

Yo Kirson Chauhan gori re
Tere laad ladave sai
Yo Kirson chauhan gori re
Tere laad ladave sai

Ae re raji raji boleya kar kyu
Chhau mein aave se
Ho tanne padgi lat daru ki
Roj kyun pike aave se

Yo Kirson Chauhan gori re
Tere laad ladave sai gori re
Tere laad ladave sai gori re
Tere laad ladave se.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *