Kamar Gol Wali Chahi Lyrics – अरविंद अकेला कल्लू अरविंद अकेला कल्लू,

Kamar Gol Wali Chahi Lyrics – अरविंद अकेला कल्लू अरविंद अकेला कल्लू,

Kamar Gol Wali Chahi Lyrics – “कमर गोल वाली चाही” अरविंद अकेला कल्लू और गोल्डी यादव द्वारा गाया गया हिंदी गाना है जिसमें पूजा निषाद और अरविंद अकेला कल्लू फीचर हैं। इसका संगीत आर्य शर्मा ने दिया है और बोल अशुतोष तिवारी द्वारा लिखे गए हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को सुंदरता से पूरा करते हैं। “कमर गोल वाली चाही” की शब्दों की गहराई को खोजने के लिए सरेगामा हम भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Kamar Gol Wali Chahi Lyrics – अरविंद अकेला कल्लू अरविंद अकेला कल्लू,

कमर गोल वाली चाही के बोल

कहे फिगर के तू निहारे ला
लाइन मारे ला बार झारे ला

चलावे खातिर गाड़ी पेट्रोल वाली चाही
घुमावे खातिर माल,
कमर गोल वाली चाही
घुमावे खातिर माल
कमर गोल वाली चाही

देखे में हॉट होखे, छोरी नटखट होखे
आम के फारी जस कुंवारी के ओठ होखे

ई जवानी बा रसीला ऐ पे हिलाल जिला
होई गोरे गोरे गोरी के ना डोरी ढीला

हम बानी टॉल स्मॉल वाली चाही
घुमावे खातिर माल,
कमर गोल वाली चाही
घुमावे खातिर माल
कमर गोल वाली चाही

प्यारा सा फेस होखे, फैंसी ड्रेस होखे
थोड़ा सा ज्यादा हैवी बेबी के बेस होखे

कल्लू प्यार में कुछ्छु कंजूसी मिली
आशुतोष लेखा तोहरो के खुशी मिली

चप से चिपके फेविकॉल वाली चाही
घुमावे खातिर माल
कमर गोल वाली चाही
घुमावे खातिर माल
कमर गोल वाली चाही।

Kamar Gol Wali Chahi Lyrics

Kahe phigar ke tu nihaare la
Line maare la baar jhaare la

Chalaave khatir gaadi petrol waali chaahi
Ghumave khaatir maal,
Kamar gol waali chaahi
Ghumave khaatir maal
Kamar gol waali chaahi

Dekhe mein hot hokhe, chhori natkhat hokhe
Aam ke faari jas kunwaari ke oth hokhe

Ee jawaani ba raseela ae pe hilal jila
Hoi gore gore gori ke naa dori dheela

Ham baani tall small waali chaahi
Ghumaave khaatir maal,
Kamar gol waali chaahi
Ghumaave khaatir maal
Kamar gol waali chaahi

Pyara sa phes hokhe, fancy dress hokhe
Thoda sa jyaada heavy baby ke base hokhe

Kallu pyaar mein kuchhu kanjoosi mili
Aashutosh lekha toharo ke khushi mili

Chap se chipke fevikol waali chaahi
Ghumaave khaatir maal
Kamar gol waali chaahi
Ghumaave khaatir maal
Kamar gol waali chaahi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *